اعزام اکیپ پزشکی به مناطق محروم و ویزیت رایگان

اعزام اکیپ پزشکی به مناطق محروم و ویزیت رایگان
فرمانده بسیج ناحیه اراک گفت: به مناسبت هفته دفاع مقدس هشت اکیپ پزشکی را به مناطق محروم روستائی اعزام می شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از پایگاه خبری اراک امروز، محمد رضا رضائی فرمانده بسیج ناحیه اراک در جمع خبرنگاران گفت: سپاه ناحیه اراک به مناسبت هفته دفاع مقدس هشت اکیپ پزشکی را به نقاط محروم روستائی اعزام می کند.
وی ادامه داد: این هشت روستا شامل دینه کبود، گوره زار، مسلح آباد، شانق، فشک، بهادرستان، آدشته و کودزر است که به هر روستا یک گروه متشکل از پزشک و دو دستیار به مدت یک روز فرستاده می شود.
رضائی عنوان کرد: در صورت نیاز به حضور بیشتر گروه اعزامی در مکان مستقر می ماند و همچنین اگر نیاز به عمل جراحی و موارد دیگر باشد یک اکیپ تخصصی اعزام می شود و یا بیمار به بیمارستان انتقال می یابد.
وی اظهار داشت: ویزیت بیماران و  داروها به صورت رایگان است و هدف از این اقدامات خدمت رسانی به مناطق محروم می باشد.
فرمانده ناحیه اراک افزود: از ابتدای سال 26 تیم پزشکی به مناطق محروم اعزام شده است که در این فعالیت 900 نفر ویزیت شده اند و همچنین یک تیم تخصصی ارتوپد نیز اعزام شده است که 70 نفر را معاینه کرده اند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه خبری اراک امروز,
,
,
,
,

 

,

انتهای پیام/پ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه