بازرس کل استان مرکزی معرفی شد+تصاویر
تقوی روز چهارشنبه در مراسمی با حضور رئیس سازمان بازرسی کل کشور، استاندار، رئیسکل دادگستری و شماری از مسئولان استانی بهعنوان بازرس کل استان مرکزی معرفی شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از دیار آفتاب؛ آیین تودیع و معارفه بازرس کل استان مرکزی با حضور استاندار، رئیسکل دادگستری، دادستان اراک و اعضای شورای قضایی، امروز چهارشنبه در اراک برگزار شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, دیار آفتاب,در این آیین تقوی بهعنوان بازرس کل استان مرکزی منصوب و از زحمات عشقی بازرس قبلی این استان تقدیر شد.
رئیس بازرسی کل کشور استان مرکزی را جزء استانهای پاک کشور دانست و ضمن تشکر از عشقی تصریح کرد: تقوی بازرس جدید استان مرکزی که قبلاً در استان کهگیلویه و بویر احمد مسئول بوده نیز از قضات خوب است و قطعاً مانند آقای عشقی کارکرده و رضایت مسئولان استانی را جلب خواهند کرد.
سراج ضمن تأکید بر اینکه این جابهجاییها در سازمان قطعاً به نفع خود نیرو و سازمان است گفت: باید از به دام افتادن مسئولین در دام تبهکاران جلوگیری کرد.
وی خاطرنشان کرد: انشاءالله امیدواریم در آینده مشکلات کارگری در استان نیز برطرف شود و هپکو هم مشکلی نداشته باشد.
در این آیین تقوی بهعنوان بازرس کل استان مرکزی منصوب و از زحمات عشقی بازرس قبلی این استان تقدیر شد.
,رئیس بازرسی کل کشور استان مرکزی را جزء استانهای پاک کشور دانست و ضمن تشکر از عشقی تصریح کرد: تقوی بازرس جدید استان مرکزی که قبلاً در استان کهگیلویه و بویر احمد مسئول بوده نیز از قضات خوب است و قطعاً مانند آقای عشقی کارکرده و رضایت مسئولان استانی را جلب خواهند کرد.
,سراج ضمن تأکید بر اینکه این جابهجاییها در سازمان قطعاً به نفع خود نیرو و سازمان است گفت: باید از به دام افتادن مسئولین در دام تبهکاران جلوگیری کرد.
,وی خاطرنشان کرد: انشاءالله امیدواریم در آینده مشکلات کارگری در استان نیز برطرف شود و هپکو هم مشکلی نداشته باشد.
, , ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
, انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه