رییس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل:
تعرفه خدمات درمانی در سال آتی تغییر نمیکند
رییس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل گفت: علیرغم کمبود امکانات مالی، در سال آتی نیز همچنان کلینیکهای ویژه و تخصصی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل با دریافت هزینه اندک، بیماران را ویزیت می کنند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا قدرت اخوان اکبری در گفتگو با خبرنگار سبلانما گفت: علیرغم کمبود امکانات مالی، در سال آتی نیز همچنان کلینیکهای ویژه تخصصی دانشگاه علوم پزشکی با دریافت هزینه اندک، بیماران را ویزیت می کنند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سبلانما,
وی با تاکید بر اصل صرفه جویی در مصرف داروها و تجویز منطقی دارو بیان داشت:جهت حمایت از اقشار متوسط جامعه، علیرغم کمبود اعتبارات ،در سال آتی نیزهمچنان کلینیکهای ویژه تخصصی دانشگاه با دریافت هزینه اندک بیماران را ویزیت می کنند.
,
رییس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل تصریح کرد: در دولت تدبیر و امید و در مدت اجرای طرح تحول سلامت، تجهیزات و امکانات مناسبی در حوزه بهداشت و درمان استان ایجاد شده و بسیاری از موهبتهای این طرح بهره مند شده اند و سعی دولت بر این است علیرغم کمبودها با حمایت از بسته های طرح تحول، بهترین خدمات را در حوزه های بهداشتی و درمانی به مردم ارایه کنند.
,
انتهای پیام/
, انتهای پیام/]
ارسال دیدگاه