رئیس دادگستری نیشابور:

نگاهمان به رهبری باشد هیچ فتنه‌ای ما را تهدید نمی‌کند

نگاهمان به رهبری باشد هیچ فتنه‌ای ما را تهدید نمی‌کند
رئیس دادگستری نیشابور گفت: در فتنه‌ها باید نگاهمان به رأس نظام یعنی رهبری باشد و تا وقتی‌که نگاهمان به رهبری باشد هیچ فتنه‌ای ما را تهدید نمی‌کند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح توس؛ حجت‌الاسلام‌ غلامحسین حکمتی فر صبح امروز در مراسم پرفیض دعای ندبه در بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود (عج) شهرستان نیشابور اظهار داشت: آسیب فتنه فراگیر است و تا فتنه‌جو نباشد فتنه‌ای به وجود نمی‌آید.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح توس,

وی با اشاره به ویژگی‌های فتنه‌جو اظهار داشت: فتنه‌جوها از هوش بالایی برخوردار هستند و اهل نفاق و دورویی هستند.

,

رئیس دادگستری شهرستان نیشابور با اشاره به وظایف فردی در زمان فتنه بیان داشت: آمادگی برای فداکاری و دوری از بی‌تفاوتی در زمان فتنه و شناخت دشمنان از وظایف هر فرد در زمان فتنه است.

,

حکمتی فر ادامه داد: اطاعت از فقهای دین در ادامه اطاعت از اولی الامر که در قرآن توصیه شده است.

,

وی تصریح کرد: در فتنه‌ها باید نگاهمان به رأس نظام یعنی رهبری باشد و تا وقتی‌که نگاهمان به رهبری باشد هیچ فتنه‌ای ما را تهدید نمی‌کند.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه