رییس اورژانس تفت خبر داد:
17مصدوم و دو ضایعه نخاعی نتیجه چند ساعت تفریح در پیست ناایمن سخوید!
تیوپ سواری و تفریح زمستانی روز گذشته در پیست اسکی سخوید تفت منجر به مصدومیت 17 نفر شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا رئیس مرکز فوریت های پزشکی 115 شهرستان تفت در گفتگو با خبرنگار یزدرسا گفت: در روز گذشته 17 نفر در منطقه برفی تفریحی کوهستانی پیست سخوید، دچار سانحه و آسیب جسمانی شدند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, یزدرسا,مجید معصومی با بیان اینکه اکثر افراد دچار مصدومیت های ترومایی شدند، اذعان داشت: این مصدومان در ناحیههای مختلف بدن دچار شکستگی و ضربه به سر و دست و پا شدهاند.
,

, وی افزود: پیست سخوید از معدود تفرجگاه های زمستانی استان یزد محسوب می شود که در روزهای پایانی هفته و تعطیلات، مقصد تفریح بسیاری از مردم این استان است.
,

, رئیس مرکز فوریت های پزشکی اذعان داشت: هر چند بهره مندی از طبیعت دلنشین زمستان زیبا و لذت بخش است، اما پیش از هر فعالیتی در نظر گرفتن اصول ایمنی و پیشگیری از عوارض احتمالی و سوانح و حوادث، ضروری است.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه