در کارگروه بانوان و خانواده زنجان مطرح شد؛
ضرورت توجه به حقوق کودکان در سیاست ها و برنامه های استان
مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری زنجان گفت: ضروری است به حقوق کودکان در سیاست ها، برنامه ها و بودجه مدیریت شهری توجه ویژه شود.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از موج رسا; ماهرخ بلوری امروز در هفتمین جلسه کارگروه بانوان و خانواده اظهار داشت: با توجه به حمایت های مقام ارشد استان برای استفاده از توانایی های جوانان و زنان در پست های مدیریتی، مکاتبه ای از سوی معاونت سیاسی با دستگاه های اجرایی انجام شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, به نقل از , موج رسا;, ماهرخ بلوری امروز در هفتمین جلسه کارگروه بانوان و خانواده اظهار داشت: با توجه به حمایت های مقام ارشد استان برای استفاده از توانایی های جوانان و زنان در پست های مدیریتی، مکاتبه ای از سوی معاونت سیاسی با دستگاه های اجرایی انجام شد.,وی افزود: ضروری است مدیران به این نامه پاسخ دهند تا اقدامات انجام شده احصا و جمع بندی شود.
,این مسئول با اشاره به مکاتبه مشاور وزیر در امور زنان و خانواده با استانداری زنجان برای اجرایی شدن مولفه های اقتصاد مقاومتی،گفت: ضروری است مدیران دستگاه های اجرایی نسبت به ابلاغیه توجه ویژه داشته باشند.
,مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری زنجان خاطرنشان کرد: سالروز ولادت حضرت زهرا (س) و حضرت علی (ع) فرصتی و شروعی برای حمایت از توانایی ها و دستاوردهای بانوان محسوب می شود.
,بلوری با اشاره به راه اندازی و معرفی شهر و روستای دوستدار کودک در استان زنجان، بیان داشت: ایجاد فضایی شاد و با نشاط که تعاملات اجتماعی،حس تعلق و حس مسئولیت پذیری کودکان را افزایش دهد، از اهداف این برنامه است.
,وی خاطرنشان کرد: حقوق کودکان در سیاست هاو برنامه ها و بودجه مدیریت شهری منعکس شود و کاربری های مورد نیاز کودکان در حوزه های مختلف تامین شود، از دیگر اهداف این برنامه محسوب می شود.
,مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری زنجان با اشاره به برنامه عملیاتی سال آینده ، گفت: این برنامه ها باید کاربردی بوده و بتوان عملیاتی کرد.
,بلوری با اشاره به 10 راهبرد، هشت هدف و 30 عنوان در خصوص برنامه های سال آینده، گفت: ضروری است مدیران برنامه های خود را در این زمینه ارائه کنند.
,"شغلی"، مشاور سند توسعه ای وضعیت زنان و خانواده در استان زنجان در ادامه این جلسه، اظهار داشت: هدف سند توسعه ای وضعیت زنان و خانواده در استان زنجان تهیه و تدوین نقشه راه مبتنی بر ویژگی های محلی و بومی زنان استان زنجان با در نظر گرفتن اولویت ها به منظور بهبود کیفیت زندگی زنان و خانواده و مبتنی بر تجزیه و تحلیل و پرداختن به عوامل کلیدی موثر و نتایج مورد انتظار است.
,وی افزود: در این سند تلاش شده است تا مسائل بانوان از ابعاد مختلف تحلیل شود که دامنه این سند مربوط به همه زنان و خانواده است.
,این کارشناس بیان داشت: تمرکز این سند صرف بر چند مسئله کلیدی شناسایی شده بود و به عنوان مکمل در کنار سایر برنامه ها و فعالیت های جاری و توسعه ای دستگاه های اجرایی و سازمان زیربط قرار گرفته و جایگزین اسناد بالادستی از جمله برنامه های توسعه ملی یا استانی و هرگونه برنامه جامع یا رهبری در امور بانوان نمی باشد.
,شغلی با اشاره به تشکیل کمیته راهبردی تدوین سند، افزود: تجزیه و تحلیل و شناسایی ذینفعان کلیدی و تشکیل کمیته ذینفعان و مطلعین تشکیل شد.
,وی با اشاره به وضع موجود زنان و خانواده در زنجان و مقایسه با کشوری و شهرستان ها، افزود: روابط علی و معلولی شناسایی و طبقه بندی عوامل در شش حیطه کلان و 15 زیر حیطه انجام شد.
,مشاور سند توسعه ای وضعیت زنان و خانواده در استان زنجان خاطرنشان کرد: 55 فعالیت مهم برای سال آینده تا 1402 پیشنهاد شده است که آنالیز و بازنگری و نهایی شد.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه