سرپرست فرمانداری سرخس:
«آستان قدس رضوی» معین اقتصادی سرخس شد
سرپرست فرمانداری سرخس گفت: در راستای اجرای طرح توسعه مثلث اقتصادی، آستان قدس رضوی به عنوان معین اقتصادی شهرستان سرخس تعیین شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حسین غریب در گفتگو نسیم سرخس، با اعلام این خبر اظهار کرد: در راستای اجرای طرح توسعه مثلث اقتصادی، معین اقتصادی شهرستان سرخس تعیین شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, نسیم سرخس,,
سرپرست فرمانداری سرخس با تاکید بر اینکه آستان قدس رضوی به عنوان معین اقتصاد مقاومتی شهرستان سرخس تعیین شده است، تصریح کرد: به زودی نشست مثلث توسعه اقتصادی شهرستان با حضور استاندار خراسان رضوی، معین اقتصادی و سایر مسئولان مربوطه برگزار می شود.
,,
وی خاطرنشان کرد: در سفر علیرضا رزم حسینی، استاندار خراسان رضوی به سرخس تفاهم نامه همکاری معین اقتصادی شهرستان رونمایی و به امضای استاندار، معین اقتصادی شهرستان، نماینده مردم سرخس در مجلس، سرپرست فرمانداری و ائمه جمعه شیعه و تسنن این شهرستان می رسد.
,,
غریب در پایان بیان کرد: امیدواریم با امضای این تفاهم نامه و همکاری مشترک، توسعه اقتصادی و اشتغال شهرستان بیش از پیش سرعت پیدا کند.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه