logo
جمعه 24 مهر 1405 | جمعه 16 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  2. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  3. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  4. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  5. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  6. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  7. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  8. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  9. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  10. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  11. سیستم طاغوتی نمایش در ایران
  12. آقای ظریف؛ مذاکرات شما جنگ را به کشور تحمیل کرد، آدرس غلط ندهید/ ایران درحال امتیازدهی بود که آمریکا جنگ را انتخاب کرد!
  13. اوکراین و اروپا برای ترامپ اولویت ندارد/ گازوئيل روسیه به این زودی ها به آمریکا نمی رسد
  14. زنگ خطر جمعیتی در ایران؛ از کاهش موالید تا شتاب سالمندی
  15. جام جهان‌نما؛ حافظ و معماری رندی، معنا و زمانه
  16. دیوان کیفری بین‌المللی زیر ضرب تحریم‌های آمریکا؛ پرونده نتانیاهو در کانون تقابل
  17. چند پرسش کلیدی درباره قرارداد یاسر آسانی و استقلال/ اثر حقوقی یک قرارداد مبهم؛ لطفا شفاف سازی کنید
  18. مقصر تولید فیلم‌هایی چون «خانم والده» چه کسانی هستند؟
  19. "مهسا" اسم رمز آشوب بود، اما "افتخاری" افتخار سيستان/ سلبریتی ها و رسوایی سکوت در برابر ترور یک زن ایرانی!
  20. دست یاری دراز کردن عربستان به سمت کشورهای‌دیگر اعتراف به ناتوانی در برابر انصارالله است/ مقامات سعودی دچار افسردگی شدند

قلعه‌نویی دوباره از سوی کمیته انضباطی جریمه شد

قلعه‌نویی دوباره از سوی کمیته انضباطی جریمه شد
کمیته انضباطی رای خود را در خصوص درخواست تجدید نظر خواهی ویژه باشگاه استقلال درباره رای سرمربی و مربی این تیم صادر کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانادر دیدار استقلال تهران و سپاهان اصفهان که در تاریخ 23 مرداد ماه برگزار شد از سوی کریم بوستانی-مربی استقلال تخلفاتی مبنی بر اعتراض به داوری صورت گرفت که به تذکر کتبی و30 میلیون ریال جریمه نقدی محکوم شد. همچنین امیر قلعه نوعی به دلیل انجام مصاحبه و انتشار مطالبی از طریق سایتهای خبری در خصوص داوری به استناد بند های 2 و 3 ماده 67 به پرداخت 30 میلیون ریال جریمه نقدی محکوم شد.در ادامه باشگاه استقلال نسبت به این آرا درخواست اعمال ماده 51 آیین نامه انضباطی و تجدید نظر خواهی ویژه داشت.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,

کمیته انضباطی پس از بررسی باشگاه استقلال، در خواست تجدید نظر خواهی مذکور را غیر مقدور دانسته و قرار رد صادر کرد. رای صادره قطعی است.

,

 

,

*رای استیناف کمالوند و ورمزیار

,

رای کمیته استیناف فراز کمالوند و صادق ورمزیار مبنی بر درخواست تعلیق باقیمانده محرومیتشان اعلام شد.

,

 

,

متن رای کمیته استیناف به شرح زیر است:

,

بر اساس درخواست کمالوند و ورمزیار مبنی بر تعلیق مجازات باقیمانده محرومیت ایشان که از سوی کمیته انضباطی به 24ماه محرومیت از انجام کلیه فعالیت های مرتبط با فوتبال و پرداخت سی میلیون تومان جریمه نقدی محکوم شده بودند، با توجه به اینکه نامبردگان دو سوم از محرومیتشان را سپری کرده اند و با استناد به ماده های 22 و 29 آیین نامه انضباطی، کمیته استیناف باقیمانده محرومیت کمالوند و ورمزیار را تا 6ماه به حالت تعلیق در می آورد.

,

رای صادره قطعی است.

,

انتهای پیام/خ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه