فرمانده نیروی انتظامی شهرستان شهرکرد خبر داد؛
دستگیری باجگیر سابقهدار در کمتر از یک ساعت توسط پلیس شهرکرد
فرمانده نیروی انتظامی شهرستان شهرکرد گفت: در عملیات ضربتی ماموران این شهرستان فردی که از طریق باج گیری 2 میلیون و 950 هزار ریال وجه نقد و یک عدد گوشی همراه بدست آورده بود دستگیر شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سرهنگ سید روح الله موسوی در گفتوگو با جهانبین نیوز؛ اظهار کرد: در پی تماس تلفنی با مرکز فوریتهای پلیسی 110 مبنیبر وقوع باجگیری وجه نقد و تلفن همراه در یکی از خیابانهای شهرکرد موضوع بهصورت ویژه در دستور کار ماموران کلانتری 13 شهرکرد، قرار گرفت.
وی افزود: با اعزام اکیپی از ماموران زبده به محل مشخص شد مردی با تهدید چاقو پس از باجگیری از جوان 24 ساله از محل متواری شده است.
این مقام انتظامی شهرستان تصریح کرد: با به دست آمدن مشخصات ظاهری باجگیر بلافاصله ماموران وارد عمل شده و با انجام یک سری تحقیقات دقیق و اقدامات ویژه پلیسی پس از یک ساعت متهم را شناسائی و در یک عملیات ضربتی دستگیر کردند.
موسوی در پایان با اشاره به کشف مبلغ 2 میلیون 950 هزار ریال وجه نقد و یک عدد گوشی تلفن همراه از باجگیر سابقهدار گفت: متهم به مرجع قضائی، معرفی شد.
انتهای پیام/
,
,
,
,
,
,
,
]
ارسال دیدگاه