۲۰ درصد کارگاه مبل سازی قزل حصار کرج در آتش سوخت
بر اساس اعلام مسئول روابط عمومی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری کرج آتش سوزی خساراتی به یک کارگاه مبل سازی در این کلانشهر وارد کرد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از تیتریک، سید جواد موسوی امروز شنبه گفت: این حادثه نخستین لحظات بامداد امروز در جاده قزلحصار کرج به آتش نشانی گزارش شد که بلافاصله آتش نشانان در کمتر از 6 دقیقه خود را به محل حادثه رساندند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, تیتریک,وی افزود: تلاش گسترده آتش نشانان موجب شد تا 80 درصد این کارگاه بزرگ مبل سازی از آتش مصون بماند.
وی افزود: تلاش گسترده آتش نشانان موجب شد تا 80 درصد این کارگاه بزرگ مبل سازی از آتش مصون بماند.
,موسوی اظهار داشت: هشت تیم آتش نشانی با استفاده از ماشین آلات و تجهیزات لازم این آتش سوزی را مهار کردند.
موسوی اظهار داشت: هشت تیم آتش نشانی با استفاده از ماشین آلات و تجهیزات لازم این آتش سوزی را مهار کردند.
,مسئول روابط عمومی سازمان آتش نشانی کرج در خاتمه با اشاره به اینکه حدود 20 درصد مساحت این کارگاه مبل سازی در آتش سوخت، تصریح کرد: علت حادثه و میزان خسارت وارده در دست بررسی است.
مسئول روابط عمومی سازمان آتش نشانی کرج در خاتمه با اشاره به اینکه حدود 20 درصد مساحت این کارگاه مبل سازی در آتش سوخت، تصریح کرد: علت حادثه و میزان خسارت وارده در دست بررسی است.
,انتهای پیام/
انتهای پیام/
,]
ارسال دیدگاه