مدیرکل کمیته امداد استان اردبیل:

۱۰۰۰ سبدغذایی در مناطق محروم و حاشیه‌نشین اردبیل توزیع می‎شود

۱۰۰۰ سبدغذایی در مناطق محروم و حاشیه‌نشین اردبیل توزیع می‎شود
مدیرکل کمیته امداد استان اردبیل گفت: در هفته احسان و نیکوکاری به یاری خیران هزار سبد غذایی در بین خانوار تحت حمایت و اقشار آسیب‌پذیر ساکن در مناطق محروم و حاشیه‌نشین استان اردبیل توزیع خواهد شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سبلان‌ما، حسین دشتی امروز در دیدار با مدیر بسیج کارمندان سپاه حضرت عباس(ع) استان اردبیل که به مناسبت هفته احسان و نیکوکاری برگزار شد، گفت: توزیع هزار سبدغذایی در بین خانوار تحت حمایت و افراد نیازمند که در مناطق محروم و حاشیه‌نشین استان اردبیل قرار دارند از جمله برنامه‌های مهم این نهاد در هفته احسان و نیکوکاری است.
وی با بیان اینکه برنامه‌های گسترده‌ای برای یاری رسانی به نیازمندان ساکن در مناطق محروم و حاشیه‌نشین استان اردبیل در نظر گرفته شده است تا در آستانه سال نو مهم‌ترین نیازهای آنها تأمین شود، افزود: بهره‌گیری از ظرفیت سپاه و بسیج، گستره یاری‌رسانی به خانوار بی‌بضاعت در مناطق محروم را افزایش خواهد داد که به دنبال به کارگیری راهکارهای اساسی‌تر برای رسیدگی به این مناطق هستیم.
مدیرکل کمیته امداد استان اردبیل با اشاره به اینکه هم‌افزایی مناسبی با موسسات خیریه و دستگاه‌های اجرایی همسو به منظور برگزاری هرچه باشکوه‌تر جشن نیکوکاری به انجام رسیده است، بیان کرد: جشن نیکوکاری در سال‌جاری، چهارشنبه ۱۵ اسفند ماه در مدارس سراسر استان، پنجشنبه ۱۶ اسفند ماه در دفاتر کمیته امداد و جمعه ۱۷ اسفند ماه در میعادگاه‌های نماز جمعه برگزار خواهد شد.
وی با بیان اینکه مردم نوعدوست همچون سنوات گذشته در هفته احسان و نیکوکاری برای دستگیری از اقشار آسیب‌پذیر پیشگام خواهند بود، گفت: متاسفانه شاهد اوضاع نامناسب اقتصادی در بین قشرهای ضعیف جامعه هستیم که با یاری بیش از پیش مردم نیک‌اندیش استان اردبیل خواهیم توانست بخش مهمی از نیازهای آنها را برطرف کنیم.
دشتی با اشاره به اینکه کمک و یاری‌رسانی به فقرا و محرومان از ضرورت‌های مهم جامعه محسوب می‌شود، بیان کرد: همکاری بسیج و سپاه در برگزاری جشن نیکوکاری منجر به توزیع مناسب کمک‌های مردمی در بین نیازمندان و محرومان خواهد شد.
مدیرکل کمیته امداد استان اردبیل با بیان اینکه بسیج و کمیته امداد استان اردبیل در کنار هم می‌توانند نقش بسزایی در ریشه‌کنی فقر و محرومیت زدایی ایفا کنند، افزود: تعامل و هماهنگی این دو نهاد را برای دستگیری از محرومان جامعه باید به فال نیک گرفت چرا که این همکاری‌ها ارائه خدمات به اقشار آسیب‌پذیر را افزایش خواهد داد.
وی با اشاره به اینکه برای بهبود وضعیت خانوار تحت حمایت و افراد نیازمند درصدد به کارگیری برنامه‌های مشترک با بسیج و سپاه حضرت عباس(ع) هستیم، گفت: همکاری‌های همه جانبه موجب خواهد شد تا شادکامی و روحیه نشاط در بین اقشار آسیب‌پذیر افزایش یابد.
دشتی با بیان اینکه تمهیدات لازم به منظور به‌ کارگیری روش‌های نوین و الکترونیکی برای تسهیل و تسریع در توزیع کمک‌های مردمی بین فقرا و مستضعفان جامعه صورت گرفته است، افزود: خیران اردبیلی با شماره‌گیری #۴*۵*۰۴۵*۸۸۷۷* می‌توانند به ساده‌ترین شکل ممکن به جشن نیکوکاری کمک کنند.
در ادامه این دیدار، سرهنگ وحید جمشیدی، مدیر بسیج کارمندان سپاه حضرت عباس(ع) استان اردبیل با اشاره به اینکه آماده همکاری همه جانبه با کمیته امداد در اجرای هر چه باشکوه‌تر جشن نیکوکاری هستیم، بیان کرد: امدادگران کمیته امداد استان اردبیل همواره با روحیه‌ای بسیجی‌وار می‌کوشند تا گرهی از مشکلات خانوار بی‌بضاعت جامعه را بگشایند.
وی با بیان اینکه در کنار کمیته امداد می‌کوشیم تا خدمات قابل توجهی را در شرایط سخت اقتصادی به اقشار آسیب‌پذیر جامعه ارائه دهیم، افزود: از جمله مهم‌ترین برنامه‌های کمیته امداد استان اردبیل توزیع عادلانه کمک‌های مردمی در بین خانوار مستمند جامعه است که این امر به صورت جدی انجام می‌گیرد.
جمشیدی با اشاره به اینکه عودت کمک‌های دانش‌آموزان خیر به مدارس برای دستگیری از دانش‌آموزان نیازمند از دیگر برنامه‌های مهم و بسیار مطلوب کمیته امداد است، اعلام کرد: این امر موجب شفاف‌سازی و رفع نیازهای ضروری دانش‌آموزان بی‌بضاعت شده است که نیازهای آنها توسط همنوعان خود تأمین می‌شود.
مدیر بسیج کارمندان سپاه حضرت عباس(ع) استان اردبیل با بیان اینکه با افزایش همکاری‌ها با کمیته امداد به دنبال برقراری عدالت اجتماعی هستیم، گفت: طرح «یک مدیر، رفع نیازهای یک دانش‌آموز نیازمند» نیز به منظور رفع مشکلات کودکان و نوجوانان اجرا می‌شود که در این زمینه نیز می‌توانیم گام‌های موثرتری را برداریم.
وی با اشاره به اینکه یکی از مأموریت‌های مهم بسیج و فرماندهان پایگاه‌های ادارات در شرایط کنونی جامعه همکاری با کمیته امداد در رسیدگی به فقرا و محرومان استان اردبیل است، اعلام کرد: امیدواریم با همکاری‌ها و تمهیدات اندیشیده شده بتوانیم شاهد رفع نیازهای ضروری نیازمندان در آستانه سال جدید باشیم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سبلان‌ما,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,


انتهای پیام/

,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه