کمک کنیم این نوعروس جوان زنده بماند

کمک کنیم این نوعروس جوان زنده بماند
در نظر داریم مبلغ 10 میلیون تومان تهیه و در اختیار خانواده این نوعروس بیمار قرار دهیم تا بتوانند ایشان را در یکی از بیمارستانهای تهران بستری و درمان نمایند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ نوعروس جوان ساکن روستایی در یکی از استانهای شمال غربی کشورمان بعد از گذشت چند ماه از ازدواجشان به سرطان معده مبتلا می شود، دختر خانمی که با هزار امید و آرزو به خانه بخت رفته بود حال برای زنده ماندن مجبور می شود با سرطان مبارزه کند، همسر این نو عروس کارگر ساده و پدرشان نیز در بستر بیماری است که هیچ کدام توانایی بستری و درمان ایشان را ندارند. حدود یک ماه پیش این بانوی جوان را یکی از بستگانش به تهران منتقل می کند و در بهمن ماه امسال در یکی از بیمارستانهای تهران بستری و مراحل اولیه درمان اعم از ام ار ای و سی تی اسکن و آزمایشات پرتو درمانی انجام می دهند و طبق نظر پزشک معالج ایشان بایستی چند بار مورد شیمی درمانی قرار گیرد تا بتوانند عمل جراحی را بر معده ایشان انجام دهند.ولی متاسفانه با هزینه های بالای بستری و شیمی درمانی و عمل جراحی و تهیه دارو روبروشده و به اجبار به روستای محل زندگیشان بر می گردند. و تقاضای کمک از این موسسه و شما خیرین گرامی را دارند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
حال در نظر داریم مبلغ 10 میلیون تومان تهیه و در اختیار خانواده این نوعروس بیمار قرار دهیم تا بتوانند ایشان را در یکی از بیمارستانهای تهران بستری و درمان نمایند.
,
 
,
لذا از عموم هموطنان بزرگوار، خیرین ونیکوکاران عزیز تقاضامندیم جهت کمک به درمان نو عروس جوان و کمک به این خانواده آبرومند نسبت به واریز مبالغ کمک های نقدی خود به شماره کارت 5022291900030667 نزد بانک پاسارگاد بنام موسسه خیریه حامیان مهرحکیم تهران (آذری سابق) و یا با شماره گیری کد #26*2*0*724* مستقیماً اقدام نمایند .
,
 
,
انتهای پیام/
]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه