وقتی تلاش برای ایجاد نارضایتی عمومی راه به جایی نمیبرد؛

شور و سرزندگی کرمانیها در روز میلاد حضرت زهرا(س)

شور و سرزندگی کرمانیها در روز میلاد حضرت زهرا(س)
در تقویم ما ایرانیان به مناسبت ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) روز مادر رقم خورد و ایرانیان این روز را مبارک و میمون می دانند و به پاس تلاش های بی وقفه مادران و زنان ارجمند کادویی تدارک می بینند که از لحاظ ظاهر هر چند بی مقدار است ولی از لحاظ معنوی ارزش خاص خود را دارد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از راه آرمان؛ وقتی نام فاطمه (س) بر تارک جهان درخشش گرفت و متولد شد ، خداوند فرمود: زمین و آسمان را نیافریدم مگر به واسطه فاطمه  (س) و فرزندان فاطمه (س). عظمت  آن بزرگوار آن قدر زیاد است که نمی توان  آن را تصور و بر زبان آورد. حال بنگرید که این روز مقدس را در تقویم، روز زن و روز مادر نامیدند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, راه آرمان,

به میمنت این روز ایرانی ها هم ماجراهایی دارند هر چند که امسال دشمنان خارجی این مرز و بوم از هیچ تلاشی جهت ایجاد نارضایتی عمومی در ایران دریغ نکردند و سوداگران داخلی نیز بر این آتش دشمنی دمیدند اما با وجود گرانی ها، رکود  و تحریمها؛ امید همچنان حرف اول را میزند و ایستادگی و مقاومت، شور زندگی را از بین نبرده و همه این روز را پاس می دارند و برای دلخوشی مادر عظیم الشان خود سنگ تمام می گذارند که از زبان تصویر نظاره گر آن خواهید بود.

,

, , , , , , , , ,

انتهای  پیام

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه