به مناسبت هفته سلامت مردان صورت گرفت؛

برگزاری کلاس آموزشی در خصوص بیماری های غیرواگیر و چهارشنبه سوری

برگزاری کلاس آموزشی در خصوص بیماری های غیرواگیر و چهارشنبه سوری
آموزش به دانش آموزان مدارس امام صادق (ع) و شهید مصطفی خمینی در هفته ملی سلامت مردان در رابطه با بیماری های غیرواگیر و چهارشنبه سوری از سوی شبکه بهداشت و درمان شهرستان فیروزکوه انجام شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پایگاه خبری دیمه نیوز، سلامت آقایان موضوعی است که موجب استحکام و ارتقای سلامت نیروی کار جامعه و توسعه کشور را در پی خواهد داشت مردان نسبت به زنان در معرض فاکتور های خطر محیطی و شغلی بیشتری هستند و عادات غلطی مانند مصرف سیگار، الکل، اعتیاد و استرس شغلی در آنها بیشتر است؛ از سوی دیگر مردان کمتر به پزشک مراجعه نموده و مراجعه به مراکز درمانی را به دلایل مختلف از جمله موانع فرهنگی تا بروز مراحل پیشرفته و خطرناک بیماری به تأخیر می اندازند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه خبری دیمه نیوز,

نامگذاری  هفته اول اسفند ماه در کشور ما، با هدف تاکید بر سلامت مردان کشورمان و حساس سازی مردان جامعه ایرانی برای توجه بیشتر به جنبه های مختلف پیشگیری از مخاطرات  سلامت بوده است.

,  ,

به همین مناسبت نوری، کارشناس بیماری های غیر واگیر شبکه بهداشت و درمان فیروزکوه، با حضور در جمع دانش آموزان مدارس امام صادق (ع) و شهید مصطفی خمینی گفت: نوجوانی فرصتی مناسب برای ایجاد عادات بهداشتی بوده که متضمن سلامت در طول زندگی می شود؛ توجه به بهبود شیوه زندگی، تحرک بدنی کافی و تغذیه سالم از دوران کودکی و نوجوانی می تواند سلامت را در سایر دوره های زندگی تامین کند.

,

وی در ادامه با توجه به در پیش داشتن مراسم چهارشنبه سوری آخر سال و اینکه هر گونه بی توجهی به نکات ایمنی و سهل انگاری در برپائی چهارشنبه سوری می تواند زیان های جانی و مالی سنگین و غیر قابل جبرانی را در پی داشته باشد به بیان توصیه های پیشگیرانه جهت کاهش آسیب پذیری در مقابل خطرات پرداخته و به سوالات دانش آموزان پاسخ داده شد.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه