اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

جایزه یک میلیون دلاری برای دستگیری "پسر بن لادن"

جایزه یک میلیون دلاری برای دستگیری "پسر بن لادن"
از آنجا که پسر رهبر سابق القاعده به رهبر کلیدی این گروه تروریستی بدل شده، مقام‌های آمریکایی جایزه‌ای یک میلیون دلاری را برای اطلاعاتی در نظر گرفته‌اند که به دستگیری یا مرگ حمزه بن لادن منجر شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از ایسنا، حمزه بن لادن، پسر اسامه بن لادن، رهبر سابق القاعده از سوی مقام‌های آمریکایی دو سال قبل یک تروریست جهانی اعلام شد و حالا مقام‌های آمریکایی برای اطلاعاتی که به دستگیری یا مرگ این رهبر جوان القاعده منجر شود، جایزه یک میلیون دلاری در نظر گرفته‌اند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

این جایزه در وبسایت “جوایز برای عدالت” که توسط وزارت خارجه آمریکا اداره می‌شود، در نظر گرفته شده است.

,
, ,

در زیر نویس این جایزه نوشته شده است: حمزه بن لادن، پسر اسامه بن لادن است و به عنوان رهبری القاعده فعالیت می‌کند. او پیام‌های صوتی و تصویری در اینترنت منتشر می‌کند و از حامیانش می‌خواهد تا حملاتی را علیه آمریکا و متحدان غربی انجام دهند. او تهدید کرده که به خونخواهی کشته شدن پدرش در عملیات مه ۲۰۱۱ توسط نیروهای آمریکایی در ابیت‌آباد پاکستان دست به حملاتی در آمریکا می‌زند.

,

در ادامه بیانیه این وبسایت نیز آمده که در نامه‌های یافت شده در ساختمان ابیت‌آباد که اسامه بن لادن در آن کشته شد، وی پسرش را رهبر و جانشین خود در القاعده اعلام کرده است.

,

محل حمزه بن لادن مشخص نیست اما این احتمال وجود دارد که وی در جایی در مرز پاکستان و افغانستان مخفی شده باشد.

,

مایکل ایوانف، دستیار وزیر خارجه آمریکا در امور امنیت دیپلماتیک مدعی است: براین باوریم که حمزه بن لادن جایی در مرز افغانستان و پاکستان مخفی است و می‌تواند به ایران هم بیاید. اما او می‌تواند در هر جای دیگری در جنوب و مرکز آسیا هم باشد.

,

حمزه بن لادن با دختر محمد عطا، یکی از رهبران حمله تروریستی ۱۱ سپتامبر ۲۰۰۱ ازدواج کرده است.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه