صیادان متخلف در زرینه رود میاندوآب دستگیر شد

صیادان متخلف در زرینه رود میاندوآب دستگیر شد
رئیس اداره محیط زیست میاندوآب از دستگیری صیادان غیرمجاز و متخلف صید ماهی در سواحل رودخانه زرینه رود این شهرستان خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا  علیرضا بقالی در گفت و گو با خبرنگار اروم نیوز، با اعلام این خبر گفت: محیط بانان این اداره در جریان گشت و کنترل شبانه سواحل زرینه رود، دو نفر صیاد غیرمجاز را در سواحل رودخانه زرینه رود دستگیر کردند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اروم نیوز,

رئیس اداره محیط زیست میاندوآب با بیان اینکه این افراد به صورت غیرقانونی و غیرمجاز اقدام به صید ماهی می کرد، اظهار کرد: این متخلفین با اقدام به موقع مامورین یگان حفاظت محیط زیست این اداره شناسایی و دستگیر شد.

,

وی افزود: از این افراد دو رشته تور دام و دو عدد چکمه بلند و دو عدد تیوپ کشف و ضبط و  چهار رشته تور دیگر که در رودخانه دام بسته بودند، جمع آوری شد.

,

بقالی با اشاره به کشف  ۳۶۰ قطعه ماهی که ۳۴ قطعه آن از نوع ماهی سفید جویباری بود از متخلفین، تصریح کرد: مراتب در محل صورتجلسه شده و پرونده این تخلف به مراجع محترم قضایی جهت رسیدگی ارسال خواهد شد.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه