فرمانده انتظامی شهرستان زرند خبر داد؛

کشف ۹ تن مرغ احتکار شده از یک کشتارگاه در زرند

کشف ۹ تن مرغ احتکار شده از یک کشتارگاه در زرند
فرمانده انتظامی شهرستان زرند از کشف ۹ تن مرغ احتکار شده از یک کشتارگاه در این شهرستان خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛هادی میرزایی فرمانده انتظامی شهرستان زرند در گفت و گو با راه آرمان با اعلام این خبر اظهار داشت: بنا به گزارشات واصله مبنی برعدم توزیع گوشت مرغ در ۴ روز اخیر در سطح شهرستان، در راستای مبارزه با احتکار کالا پیگیری موضوع در دستور کار پلیس قرار گرفت.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, راه آرمان,

وی گفت: در این رابطه ماموران پلیس اطلاعات با انجام یکسری کار اطلاعاتی از احتکار گوشت مرغ در یکی از کشتارگاه های این شهرستان مطلع و با هماهنگی مقام قضایی در بازرسی از سرد خانه این کشتارگاه ۹ تن گوشت مرغ احتکار شده کشف کردند.

,

فرمانده انتظامی شهرستان زرند تصریح کرد: این مقدار گوشت حسب دستور مقام قضایی در ۵ نقطه شهر بین شهروندان توزیع شد.

,

میرزایی خاطرنشان کرد: این کشتارگاه بدلیل این تخلف صنفی پلمب و مسئول کشتارگاه نیز دستگیر و پس از تشکیل پرونده تحویل مقامات قضایی شد.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه