بازدید رئیس اداره فرهنگ و ارشاد ری از سرپرستی روزنامه سایه
رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان ری از دفتر سرپرستی روزنامه «سایه» در شهرری دیدن کرد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از شبکه خبری تهران نیوز ؛ «سید حسن صفوی» رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان ری ظهر امروز در بازدید از دفتر سرپرستی روزنامه سایه اظهار داشت: حضور متنوع رسانه ها در شهرستان ری، حکایت از شور و نشاط خبری در این شهرستان دارد که این ظرفیت کمک بزرگی برای حل مشکلات مردم می کند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, شبکه خبری تهران نیوز, شبکه خبری تهران نیوز,
وی گفت: خبرنگار، شریان حیاتی اخبار، احساسات و انتظارات مردمی است که با چشم حرفه ای به واقعیات جاری نگریسته و زمینۀ اطلاع رسانی و آگاهی جامعهو فرهنگ سازی عمومی را فراهم می سازد.
وی افزود: رسانه ها ابزار ارتباط مردم با مسئولان هستند و تعامل با رسانه ها می تواند زمینه رفع بسیاری از مشکلات را فراهم کرده و همچنین بستر ساز پیشرفت جامعه باشد.
«محسن شیرازی نژاد» پیشکسوت رسانه و سرپرست نمایندگان روزنامه سایه در شهرستانهای استان تهران نیز در سخنانی با اشاره به مشکلات حوزه خبر و اطلاع رسانی گفت: از دیر باز که امکانات مناسب برای فعالیت خبری نبود، خبرنگاران شهرری با مشقت
های فراوان رسالت اطلاع رسانی را انجام می دادند.
وی افزود: امروزه هزینه های نگهداری دفاتر خبری و فعالیت های رسانه ای بسیار سنگین شده است که از مسئولان تقاضا داریم گام های مثبتی در این زمینه بردارند.
گفتنی است در این دیدار «اسمعیل شاه محمدی» مدیر عامل موسسه مطالعاتی راگا و بنیاد مفاخر و مشاهیر معاصر ری و «رضا فغانی» رابط خانه مطبوعات شهرستان ری و نائب رئیس خانه مطبوعات شهرستان های استان تهران نیز حضور داشتند و به بیان دیدگاه های خود پیرامون وضعیت حوزه خبر و اطلاع رسانی در شهرستان ری پرداختند.
,
,
,
,
,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه