مدیرکل تبلیغات اسلامی مازندران خبر داد

پیش‌بینی مراسم اعتکاف در 300 مسجد مازندران/ثبت‌نام آغاز شد

پیش‌بینی مراسم اعتکاف در 300 مسجد مازندران/ثبت‌نام آغاز شد
مدیرکل تبلیغات اسلامی مازندران گفت: پیش‌بینی می‌کنیم امسال مراسم اعتکاف در بیش از 300 مسجد سطح استان برگزار شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بلاغ، حجت‌الاسلام ناصر شکریان در گفت‌وگو با خبرنگار ما، از آغاز ثبت‌نام در مراسم معنوی اعتکاف در سطح استان خبر داد.

وی افزود: ثبت‌نام معتکفان به‌صورت حضوری در اداره تبلیغات اسلامی شهرها و یا مساجد سطح استان و از طریق مراجعه به سایت www.etekaf_maz.ir انجام می‌شود.

مدیرکل تبلیغات اسلامی مازندران با اشاره به اینکه پیش‌بینی می‌کنیم امسال مراسم اعتکاف در بیش از 300 مسجد سطح استان برگزار شود، تصریح کرد: سال 96 بیش از 23 هزار نفر در مراسم اعتکاف مازندران حضور داشتند که امسال باتوجه به ایام نوروزی پیش‌بینی ما بیش از 20هزار نفر است.

این مسئول با اعلام اینکه سخنرانان ویژه طی این مدت در جمع معتکفان استان حضور دارند، بیان کرد: همچنین بحث اعزام گروه‌های تبلیغی و روحانیون نیز در دستور کار قرار دارد.

شکریان در پایان گفت: مراسم معنوی اعتکاف امسال از 29 اسفند ماه تا دوم فروردین ماه سال 98 در مساجد مازندران برگزار می‌شود.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, نقل از بلاغ, بلاغ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه