با حضور مدیر کل ورزش و جوانان استان گلستان برگزار گردید :

ستاد گرامیداشت هفته پارا المپیک در گلستان تشکیل شد

ستاد گرامیداشت هفته پارا المپیک در گلستان تشکیل شد
ستاد گرامیداشت هفته پارا المپیک در اداره کل ورزش و جوانان گلستان تشکیل شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از پایگاه خبری کاسب امین ، قربانعلی پاشا مدیر کل ورزش وجوانان گلستان گفت : با برنامه های فرهنگی ، ورزشی متنوع به استقبال هفته پاراالمپیک در استان گلستان خواهیم رفت .

, شبکه اطلاع رسانی دانا, پایگاه خبری کاسب امین, پایگاه خبری کاسب امین,
 
,
آقای پاشا در این جلسه ستاد تاکید کرد که باید برنامه های فرهنگی ورزشی متنوعی را برای این هفته پیش بینی کنیم و باید برنامه های را در سطح استان پیش بینی و اجرا نمائیم .
,
 
,
مدیر کل ورزش وجوانان در ادامه خاطر نشان کرد که باید در این برنامه ریزی از پتانسیل وتوان سایر دستگاهها نیز استفاده نمائیم .
,
 
,
آقای پاشا برگزاری جشنواره های مختلف را در شهرستانهای مختلف ، دیدار با مسئولین استانی وشهرستانی ، تجلیل از معلولین وجانبازان که افتخار آفرینی کردند ، برنامه ریزی جهت حضور در نماز عبادی سیاسی جمعه ، نصب پارچه و پلاکارد ویژه این هفته ،دیدار با معلولین و جانبازان افتخار آفرین و برگزاری مسابقات مختلف ورزشی ویژه این عزیزان وغیره ... در سراسر استان را از مهمترین برنامه های فرهنگی ورزشی این هفته عنوان نمود.
,
 
,
لازم به ذکر است ، هفته پارا المپیک از ۱۸ لغایت ۲۴ مهر ماه می باشد.
,
 
,
انتهای پیام/پ
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه