فرمانده سپاه ناحیه آزادشهر خبر داد:

سپاه ناحیه آزادشهر به ۲۰ عروس و داماد نیازمند جهیزیه اهدا می کند

سپاه ناحیه آزادشهر به ۲۰ عروس و داماد نیازمند جهیزیه اهدا می کند
فرمانده سپاه ناحیه آزادشهر گفت:سپاه ناحیه آزادشهر در نظر دارد در راستای کمک به نیازمندان و تسهیل سنت حسنه ازدواج، به ۲۰ عروس و داماد نیازمند جهیزیه هدیه دهد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از تیتر آزاد، سرهنگ محمود علیخانی، فرمانده سپاه ناحیه آزادشهر در گفتگو با خبرنگار تیتر آزاد، اظهار کرد: سپاه ناحیه آزادشهر در نظر دارد در راستای کمک به نیازمندان و تسهیل سنت حسنه ازدواج، به ۲۰ عروس و داماد نیازمند جهیزیه هدیه دهد. 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, تیتر آزاد,

وی افزود: در این جیهزیه‌ها ۱۶ قلم کالای اساسی از قبیل یخچال، فرش، بخاری، تلویزیون، سرویس چینی و ... پیش بینی شده است.

,

علیخانی خاطرنشان کرد: برای هر جهیزیه مبلغی بالغ بر ۲۰ میلیون هزینه شده است که در مجموع هزینه ۲۰ جهیزیه ۴۰۰ میلیون تومان می باشد.

,

فرمانده سپاه آزادشهر در پایان گفت: فردا این جهیزیه ها در بین نیازمندان تقسیم می شود، تا کمکی به خانواده‌ها نیازمند برای آغاز زندگی مشترک شود.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه