رفع تصرف 1500 متر مربع از اراضی حریم و بستر رودخانه کرج

رفع تصرف 1500 متر مربع از اراضی حریم و بستر رودخانه کرج
سرپرست امور منابع آب شهرستان اسلامشهر از رفع تصرف 1500 متر مربع از اراضی حریم و بستر رودخانه کرج در محدوده عملکرد این امور خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از تیتریک، محمدرضا گیتی پژوه روز شنبه گفت: با تلاش واحد گشت و بازرسی آب های سطحی و همچنین ابلاغ و اخطاریه های لازم حدود 1500 متر مربع از اراضی بستر و حریم رودخانه کرج در محدوده چیچکلو آزاد سازی شد.
 
وی افزود: در راستای صیانت و حفاظت از رودخانه و مجاری آب های سطحی و جلوگیری از ساخت و ساز غیر مجاز در حریم و بستر ها، گروه گشت و بازرسی آب های سطحی به طور مداوم در منطقه در حال گشت زنی بوده و به محض کشف هر گونه ساخت و ساز غیر مجاز فورا اقدامات لازم جهت تصرف صورت می گیرد.
 
گیتی پژوه اظهار داشت: در ابتدا اخطاریه لازم به متخلف یا متخلفین جهت رفع تخلف داده می شود و در صورت بی توجهی به اخطارها با کسب دستور قضایی نسبت به برخورد قاطع با متخلفان اقدام می شود زیرا رودخانه ها یکی از مهمترین منابع تأمین آب شرب و تغذیه سفره های زیرزمینی می باشد که باید از آنها به عنوان انفال حفاظت کرد.
 
سرپرست امور منابع آب اسلامشهر در خاتمه تصریح کرد: امور منابع آب اسلامشهر به عنوان متولی منابع آب در حوزه عملکرد خود و به عنوان نماینده شرکت آب منطقه ای تهران با هر گونه تخلف و سو استفاده از منابع سطحی و زیرزمینی برخورد جدی و قانونی خواهد داشت.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, تیتریک, تیتریک,
,
,
,
,
,
,
 
,
 
,
 
,
انتهای پیام/
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه