بخاری‌ها در اصلاندوز روشن شد / هوا بارانی است

بخاری‌ها در اصلاندوز روشن شد / هوا بارانی است
با توجه به کاهش محسوس دما، شهروندان اصلاندوز و روستاهای تابعه ضمن استفاده از البسه و تجهیزات گرم‏‌کننده، در برخی نقاط شهرستان بخاری‏های خود را روشن کردند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانابه نقل از ارس تبار ،همزمان با آغاز فصل پاییز و شروع بارندگی های جدید در منطقه ،هوای این منطقه رو به سردی رفته و برخی از همشهریان و اهالی روستاهای تابعه بخاریهای خود را زودتر از موعد مقرر روشن کردند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ارس تبار, ,

دمای هوا که از عصر دیروز در شهرمرزی اصلاندوز مغان کاهش یافته با بارش باران پاییزی و طوفان و رعد و برق شدید همراه بود که این روند افت دما باعث سردی هوای این منطقه شده و مردم بناچار با پوشیدن البسه گرم  از وسایل گرمازا استفاده می کنند.

,

هم اکنون هوای شهر اصلاندوز پوشیده از ابر و بارانی است و پیش بینی می شود تا چند روز آینده شاهد باران رحمت الهی در این منطقه باشیم.

,

گفتنی است، کشاورزان و دامداران که از خشکسالی فصل تابستان در رنج بودند با بارش باران شاد و خوشحال بوده و سپاسگزار خداوند متعال شدند.

,

شهر اصلاندوز در 200 کیلومتری شمال استان اردبیل واقع شده و هم مرز کشور جمهوری آذربایجان است.

,

انتهای پیام/پ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه