واژگونی تانکر حامل بنزین، جاده بروجرد- اراک را مسدود کرد
معاون عملیاتی آتش نشانی بروجرد گفت: واژگونی تانکر حامل بنزین در نزدیکی سد دهکرد جاده بروجرد- اراک را مسدود کرد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ نادر موسیوند در گفت و گو با سفیر افلاک اظهار داشت: ساعتی پیش تانکر 20 هزار لیتری بنزین در محور بروجرد- اراک واژگون شد و به علت نشت بنزین در جاده، هم اکنون این محور مسدود شده است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سفیر افلاک ,وی اضافه کرد: به دلیل این که بنزین روی جاده ریخته شده، هر گونه تردد در این محور ممکن است حادثه ای را سبب می شود و به همین علت در حال حاضر این محور مسدود شده است.
, وی اضافه کرد: به دلیل این که بنزین روی جاده ریخته شده، هر گونه تردد در این محور ممکن است حادثه ای را سبب می شود و به همین علت در حال حاضر این محور مسدود شده است.,به گفته وی هم اکنون اقدامات اولیه در حال انجام است و بعد از بلند کردن تانکر و رفع نشتی و پاک کردن جاده، این محور بازگشایی خواهد شد.
, به گفته وی هم اکنون اقدامات اولیه در حال انجام است و بعد از بلند کردن تانکر و رفع نشتی و پاک کردن جاده، این محور بازگشایی خواهد شد.,انتهای پیام/
, انتهای پیام/]
ارسال دیدگاه