در بازدید میدانی صورت گرفت؛

غرفه های تنظیم بازار میوه یاسوج که تعطیل و سوت و کور شدند+تصاویر

غرفه های تنظیم بازار میوه یاسوج که تعطیل و سوت و کور شدند+تصاویر
بازدید میدانی از که غرفه های تنظیم بازارمیوه حاکی از تعطیلی آنها داشت به گونه ای که گویا فقط برای همان شب عید تعبیه شده بودند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  به نقل از صبح زاگرس؛ باتوجه به نیازهای مردم شهر یاسوج در روزهای عید به میوه و پیگیری آن از طریق مدیرکل جهاد کشاورزی استان مبنی بر اینکه هیچ گونه مشکلی در توزیع میوه در بازار وجود ندارد؛ خبرنگار این پایگاه خبری طی بازدید میدانی از غرفه های تنظیم بازار، مشاهئه کرد که چندین غرفه در قسمت جهاد کشاورزی شهر یاسوج تعطیل بود وهیچ کس در این قسمت پاسخگو نبوده.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح زاگرس,

 

,

, ,

 

,

این درحالی است که مدیرکل جهاد کشاورزی درخصوص میوه های تنظیم بازار در گفتگو با پایگاه خبری تحلیلی صبح زاگرس گفت: نظارت روال خاص خودش را دارد و با صنعت و معدن است اما نظارت خوبی نیز در حال انجام است و اینکه گفته می شود که برخی ها میوه ها را به مغازه ها انتقال می دهند حتی یک  مورد اگر هست گزارش کنند.

,

 

,

 

,

الیاس تاج الدینی بیان کرد: میوه را برای تنظیم و تعادل قیمت وارد بازار کردیم، واقعیت این است که ما فقط 600 تن سهمیه  داشتیم اگر جمعیت استان را بر این مقدار تقسیم کنیم می بینیم که نفری یک کیلوگرم هم گیرشان نمی آید، ما فقط آوردیم که بازار تنظیم شود، ورود این میوه ها نیز خیلی تاثیر گذار بوده است به گونه ای که اکنون میوه شب عید که 6 هزار تومان به فروش می رسد در مغازه ها 12 هزار تومان بود اما اکنون در مغازه ها 9 هزار و 10 هزار تومان به فروش می رسد و این جای خوشحالی دارد که توانستیم میوه را از آن قیمت بشکنیم و پایین تر بیاوریم.

,

 

,

 

,

 

,

رئیس سازمان جهادکشاورزی کهگیلویه و بویراحمد ادامه داد: پرتقال عید که 5 هزار تومان به فروش می رسد در بازار 10 هزار تومان بود اما اکنون 8 هزار و 7 هزار تومان به فروس می رسد، در شهر یاسوج نزدیک به 20 غرفه وجود دارد و در کل استان نیز بالغ بر 70 غرفه آماده کردیم اما کار بسیار سختی است.

,

 

,

 

,

خوشبختانه بازرس های صنعت و معدن و استانداری نیز حضور دارند از طرفی با وجود اینکه نطارت کار جهادکشاورزی نیست اما ما نیز نطارت می کنیم. (ادامه خبررا در اینجا بخوانید.)

, اینجا,

 

,

 

,

اکنون با این وجود، آنچه در شهر مشاهده می شود غرفه های خالی و سوت وکور میوه است که گویا فقط برای شب عید تعبیه شده بودند!

,

 

,

 

,

غرفه های تعطیل و خالی از میوه در شهر یاسوج را در تصاویر زیر مشاهده می کنید:

,

 

,
---
, ,
---
, ,
---
, ,
---
, ,
---
,
---
, ,
---
,
---
,
---
, ,
---
, ,
---
, ,
, ,
 
,
 
,
 
,
انتهای پیام/
,
 
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه