اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

سینما 12 فروردین 98 تعطیل است

سینما 12 فروردین 98 تعطیل است
سخنگوی کار گروه اکران گفت: همزمان با شهادت امام موسی کاظم (ع) در روز 12 فروردین 98 ،سینماهای سراسر کشور تعطیل خواهد بود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ غلامرضا فرجی با اشاره به فرارسیدن شهادت امام موسی کاظم (ع) مصادف با روز دوشنبه دوازدهم فروردین تمام سینماهای کشور تا ساعت 17 تعطیل است.
سخنگوی کار گروه اکران خاطرنشان کرد: سینماهای سراسر کشور پس از آن برای اکران فیلم‌های نوروزی فعالیت خود را از سر می‌گیرند.
وی همچنین با تشریح برنامه ها و جزئیات فیلم های در حال اکران ،گفت: طبق برنامه قبلی اعلام شده ،اکران های نوروزی تا زمان های تعیین ادامه پیدا خواهد کرد.

** اکران نوروزی
به گزارش ایرنا، امسال فیلم‌های سینمایی «متری شیش و نیم» ساخته سعید روستایی، «چهار انگشت» ساخته حامد محمدی، «غلامرضا تختی» ساخته بهرام توکلی، «زندانی ها» ساخته مسعود ده نمکی، «رحمان ۱۴۰۰» ساخته منوچهر هادی، «ژن خوک» ساخته سعید سهیلی و «پیشونی سفید ۳» ساخته جواد هاشمی در این رقابت گوی سبقت را از سایرین ربودند و سرانجام به عنوان فیلم‌های اکران نوروزی ۹۸ معرفی شدند.
امسال در ترکیب نوروزی ۳ فیلم طنز با عنوان‌های «چهار انگشت»، «رحمان ۱۴۰۰» و «زندانی ها» گنجانده شده و البته فیلم سینمایی «ژن خوک» هم رگه‌هایی از طنز دارد اما به گفته صاحبان فیلم و برخی اعضای هیات انتخاب سی و هفتمین جشنواره فیلم فجر، بیشتر یک فیلم تلخ به شمار می‌رود تا کمدی.
در این ترکیب یک فیلم کودک با نام «پیشونی سفید ۳» هم حضور دارد. سال گذشته در همین بازه زمانی انیمیشن سینمایی «فیلشاه» ساخته هادی محمدیان در این ترکیب حضور داشت تا سنت حضور یک نماینده از سنیمای کودک در ترکیب فیلم‌های روی پرده برقرار باقی بماند.
به گزارش ایرنا اکران یک فیلم پرتره با نام «غلامرضا تختی» که به زندگی این اسطوره کشتی می‌پردازد در روزهایی که حرف و حدیث درباره این پهلوان ملی نقل محافل شده است، از دیگر جذابیت‌های ترکیب اکران نوروز محسوب می‌شود.

انتهای پیام /

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
, انتهای پیام /]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه