نتیجه دربی هیچوقت قابل پیش بینی نیست
پیشکسوت فوتبال تنگستان گفت: نتیجه دربی هیچوقت قابل پیش بینی نبوده هر تیمی بدون حساسیت بازی کند برنده این دیدار خواهد بود.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سپاس، امین قایدى پیشکسوت فوتبال تنگستان با اشاره به بازی دربی گفت: با توجه به آمادگی دو تیم اگر حساسی بازی نکنند انشاالله هواداران بازی خوبی را شاهد خواهند بود.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سپاس,وی افزود: دربی ۸۹ را تیمی خواهد برد که کمربند خط میانی را در کنترل کامل داشته باشد.
,قایدی ادامه داد: جدال برای صدرنشینی است و این باعث می شود که هردو تیم هجومی بازی کنند بنابر این سیستم هر دو مربی هجومی خواهد بود.
,وی در ادامه تصریح کرد: در دربی حق اشتباه وجود ندارد، باید از فرصتهای به دست آمده استفاده کرد و هر تیمی که اشتباه کند مطمئن باشید بازی را واگذار خواهد کرد.
,پیشکسوت فوتبال تنگستان گفت: هم استقلال و هم پرسپولیس زمان کافی برای آمادگی کامل دارند تا بتوانند بدون خستگی و استرس مقابل یکدیگر قرار بگیرند. هر تیمی که بتواند بر حاشیهها غلبه کند، مطمئناً برنده این بازی خواهد بود.
,امین قایدی با اشاره به بازیکن کلیدی خاطر نشان کرد: دراستقلال فرشید اسماعیلی و پاتسولی و در پرسپولیس مهدی ترابی وعلی علیپور مهره های کلیدی این بازی هستند.
,وی اظهار کرد: نتیجه دربی هیچوقت قابل پیش بینی نبوده هر تیمی بدون حساسیت بازی کند برنده این دیدار خواهد بود.
,قایدى پیشکسوت فوتبال در پایان گفت: هرکدام از تیمها برنده شوند هوداران آن تیم خویشتنداری نموده و ه احترام عزیزانی که دچار بلای ویرانگر سیل و سیلاب گردیده اند و جهت همدردی با خانواده های آسیب دیده این بار رعایت کامل کرده و به خیابان نیایند.
,انتهای پیام/
,,
]
ارسال دیدگاه