اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

بام ایران؛

چهارمحال وبختیاری، نگین گردشگری ایران

چهارمحال وبختیاری، نگین گردشگری ایران
چهارمحال وبختیاری شبیه تابلوی نقاشی از سرزمینی کوهستانی با رودهای خروشان و آبشارهای زیبا ست که خالق این اثر هنری، خالق یکتاست. بام ایران بدون شک یکی از زیباترین مناطق کشور است که در گوشه و کنار آن صدها اثر تاریخی چندهزار ساله و جاذبه‌های طبیعی بکر و ناشناخته مانند گنجی نهان است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از جهانبین نیوز، استان چهارمحال وبختیاری  دارای جاذبه‌های طبیعی فراوان و چشم‌اندازهای مسحورکننده است و می‌توان نام آن را در لیست مقاصد اصلی گردشگران ایران ثبت کرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, جهانبین,

چهارمحال وبختیاری شبیه تابلوی نقاشی از سرزمینی کوهستانی با رودهای خروشان و آبشارهای زیبا ست که خالق این اثر هنری، خالق یکتاست. بام ایران  بدون شک یکی از زیباترین مناطق کشور است که در گوشه و کنار آن صدها اثر تاریخی چندهزار ساله و جاذبه‌های طبیعی بکر و ناشناخته مانند گنجی نهان است.
,
,
 
,

برای گشت و گذار در چهارمحال وبحتیاری  باید روزها وقت صرف کرد؛ چرا که طبیعت بی‌نظیر این استان  ارزش این وقت و انرژی را خواهد داشت. اگر به طبیعت‌گردی و کشف ناشناخته‌ها علاقه‌مند هستید، بام ایران بهترین گزینه است.

در ادامه بخشی از  جاذبه‌های دیدنی این استان  را به شما معرفی می‌کنیم.

حمام خان شهرکرد
اثری متعلق به سال 1270 هجری قمری در جنوب غربی مسجد جامع شهرکرد قرار دارد که به حمام خان شهرت یافته است. این بنای تاریخی به همت «حاج‌محمدرضا خان» احداث شده است که معماری زیبا و استحکام بنا از جمله ویژگی های آن به شمار می رود. قرارگیری این بنای تاریخی در کنار مسجد جامع شهرکرد، مجموعه ارزشمندی از تاریخ ایران را رقم زده است. سفر به شهرکرد و بازدید از مسجد جامع این شهر و تماشای این عمارت، خالی از لطف نخواهد بود.

,
,
, جاذبه‌های دیدنی,
,
, حمام خان شهرکرد, حمام خان شهرکرد,
,



,
,
, ,

آبشار زردلیمه (بوینه)

, آبشار زردلیمه (بوینه),

آبشار زردلیمه، آبشاری بسیار زیبا و بکر است که میان کوه‌های سر به آسمان کشیده زاگرس و در راه کوچ عشایر در ۸۴ کیلومتری شهرکرد جای گرفته است. وجود مراتع سرسبز و آثار تاریخی و باستانی نظیر پل خدا آفرین، ایل راه باستانی و سنگ حجاری شده ۶ هزار ساله، این ناحیه را به یکی از زیباترین نقاط گردشگری ایران و شهرکرد تبدیل کرده است.

,



,
,
, ,

پل زمان‌ خان سامان

, پل زمان‌ خان سامان,


,
, ,



پل زمان‌ خان سامان در نزدیکی شهر سامان در ۲۰ کیلومتری شهرکرد بر روی رودخانه زیبای زاینده‌رود به دستور یکی از روسای عشایر به نام «زمانخان» به صورت دو دهنه هشت متری بنا شده است.

این بنا، یک بار در سال ۱۰۲۲ هجری قمری توسط کارگزاران حکومت صفوی و بار دوم در سال ۱۳۲۲ هجری قمری به دست «حاج عبدالحسین قزوینی مالک قریه چمعالی» تعمیر و مرمت شده است.

به گزارش جهانبین نیوز،  در استان چهارمحال وبختیاری  آثار تاریخی، جاذبه های گردشگری و زیبایی های طبیعی متعددی وجود دارند که می توان به کوه غارون، پل خراجی واقع در روستای خراجی، روستای سورک، سقاخانه ارباب میرزا، موزه کار و زندگی، امام زاده عبدا... سورک، قلعه صمصام السلطنه، قلعه سورک، چشمه زنه ، غار جهانبین ، امام زاده شاه منظر هفشجان ، شیر سنگی (بردشیر)، قلعه دزک، منطقه بازفت، کتیبه‌های سنگی رخ، غار تنگه خراجی، مسجد جامع هرچگان، امامزاده سبزپوش و ... اشاره کرد.

انتهای پیام /

,
,
,
,
,
,
, جهانبین, جهانبین,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه