نماینده مردم دورود و ازنا در مجلس:

امسال بهسازی زیرساخت‌های لرستان در اولویت است

امسال بهسازی زیرساخت‌های لرستان در اولویت است
نماینده مردم ازنا و دورود گفت: در سال 1398 اصلاح و بهسازی زیرساخت های شهرستان های ازنا و دورود در اولویت است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا مجید کیان‌پور در گفت وگو با  سفیرافلاک ضمن تاکید بر ضرورت اصلاح و بهسازی برخی زیرساخت های شهری و روستایی شهرستان های ازنا و دورود گفت: در سال های گذشته اقدامات خوبی برای ایجاد زیرساخت های شهری و روستایی صورت گرفته است.  

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,  , سفیرافلاک,

 

,

وی خاطرنشان کرد: ضرورت ایجاب می کند این موضوع با جدیت بیشتری مورد توجه و پیگیری قرار گیرد تا در شرائط بحرانی شهروندان با مشکل مواجه نشوند.  

,

 

,

کیانپور با اشاره به اقدامات انجام شده جهت اصلاح و بازسازی زیرساخت های شهری و روستایی از ابتدای راهیابی به مجلس شورای اسلامی،گفت: خوشبختانه در دو سه سال گذشته اعتبارات بسیاری خوبی برای اجرای طرح هادی روستاها تامین شد و این طرح در بسیاری از روستاهای هر دو شهرستان با موفقیت به انجام رسیده است و در تعدادی دیگر از روستاها در حال اجراست که این کار باید با شتاب بیشتری انجام گیرد. 

,

 

,

 این نماینده مجلس توجه به زیرساخت های شهری را قابل قبول دانست و بیان کرد: در زمینه زیرساخت های شهری نیز اقدامات خوب و ارزنده ای صورت گرفت، اما قطعا در این حوزه هم کارهای بر زمین مانده ای باقی است که باید برای به سرانجام رساندن آنان تلاش مضاعف کرد.  

,

 

,

وی با تاکید مجدد بر ضرورت اصلاح و بهسازی زیرساخت های شهری و روستایی حوزه انتخابیه خود گفت: به عنوان نماینده مردم شریف و نجیب ازنا و دورود برای تحقق این مهم تلاش مضاعف خواهم کرد و اطمینان دارم در سال 1398 کارهای بسیار خوبی در حوزه زیرساخت های شهری و روستایی این شهرستان ها انجام خواهد شد. 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه