پروانه معصومی:
از کودکان غزه حمایت می کنم
پروانه معصومی بازیگر سینما و تلویزیون گفت:حمایت از کودکان مظلوم غزه امری ضروری است ومن هم از این کودکان حمایت می کنم.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل ازدیار آفتاب پروانه معصومی در گفتگو با خبرنگار فرهنگی دیار آفتاب اظهار داشت:حمایت از کودکان بی پناه امری انسانی است و تفاوتی ندارد که این کودکان در کجا زندگی می کنند .
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, دیار آفتاب,
وی با اشاره به جنایات و کشتار بی رحمانه کودکان در غزه افزود: جنایات غزه باعث می شود تا کودکان مظلوم غزه را بیشتر دریابیم و به کمک آن ها بشتابیم.
این بازیگر محبوب سینما و تلویزیون تاکید کرد:هنرمندان الگوی جامعه هستند و مردم به آن ها تاسی می کنند.
وی خاطر نشان کرد:ما همواره در امور خیر و کمک به مظلومان پیشقدم بوده ایم و در این موضوع نیز پیش قدم می شویم.
معصومی گفت:مردم وقتی می بینند هنرمند مورد علاقه آن ها کاری را انجام می دهد که در ست است از او پیروی می کند .
وی ادامه داد:هنرمندان می توانند با پیوستن به حمایت مردمی از غزه حضور علاقمندان به هنر را چشمگیر تر کنند.
این بازیگر در پایان گفت:شاید ما هنرمند پولدار کم داشته باسیم اما حمایت معنوی هنرمندان باعث حضور معنوی بیشتر و کمک مادی هنر دوستان شود.
,
,
,
,
,
انتهای پیام/پ
]
ارسال دیدگاه