برادری که شش ماه قبل از شهادت برادرش ، تاریخ دقیق شهادت را به وی اعلام کرد
من گفتم دوست دارم سریع جان بدهم.او گفت: چرا، گفتم: شنیده ام در لحظه ى آخر شیطان به سراغ انسان مى آید و تمام تعلقات دنیا را جلوى چشمانش ظاهر مى کند و امکان دارد لحظه اى از کرده ى خود پشیمان شوم و خداى ناکرده با نیت خالص از دنیا نروم.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانابه نقل از "ره به ری" شهید علیرضا فرهادی کیا در سال ۱۳۵۰ در شهرستان ری متولد شد و در تاریخ ۱۳۶۷ به شهادت رسید.
, شبکه اطلاع رسانی دانا, "ره به ری",برادر وی در خصوص شهادت وی گفت : من دوستى داشتم که در زمان جنگ همیشه با هم بودیم، با یکدیگر در مورد شهادت و چگونه شهید شدن صحبت مى کردیم، او به من گفت: دوست دارم خیلى زجر بکشم تا جان بدهم تا این که گناهانم پاک شود.
,من گفتم دوست دارم سریع جان بدهم.او گفت: چرا، گفتم: شنیده ام در لحظه ى آخر شیطان به سراغ انسان مى آید و تمام تعلقات دنیا را جلوى چشمانش ظاهر مى کند و امکان دارد لحظه اى از کرده ى خود پشیمان شوم و خداى ناکرده با نیت خالص از دنیا نروم.
,پس از شنیدن این حرف ها، او گفت: من هم دوست دارم در دم شهید شوم. چندى بعد هم او همان طور که دلش مى خواست به شهادت رسید. یک شب او به خوابم آمد و طبق عادت قبلى به او گفتم برویم با هم قدم بزنیم و صحبت کنیم.
,در بین راه یک مرتبه برادرم (شهید علیرضا) را دیدیم، به او گفتم برو فلان جا فلان کار را انجام بده، آن دوستم خطاب به من گفت: برادرت را اذیت نکن که ۶ ماه بیش تر میهمان شما نیست بعد مى آید پیش ما.صبح که از خواب بیدار شدم خوابم را براى خانواده تعریف کردم پس از این که برادرم علیرضا خواب را شنید دستش را بر یقه ى پیراهنش برد و به من گفت: کیف کن که من شهید مى شوم. درست بعد از ۶ ماه علیرضا نیز به شهادت رسید.
,وصیت نامه ى شهید:
,با سلام و درود خدمت آقا امام زمان (عج) و نایب برحقش امام خمینى و سلام به رزمندگان اسلام و به امید آزادى اسرا از بند بعثیون.
,اى مردم دلیر ایران، من این راه را به جان و دل قبول کردم. اى امت حزب اللّه خط سرخ شهادت، خط آل محمد(صلى الله علیه وآله) است.
,این وصیت نامه گوش زد به کسانى است که در خواب غفلت به سر مى برند و هنوز هم بیدار نشده اند و کسى هم نیست که آن ها را بیدار کند.
,اى خواهران و زنان ایران آباد، نباید از خودتان نقطه ضعف نشان دهید. شما نیز به این انقلاب خدمات خوبى کرده اید و مى کنید.
,از من به شما خواهران زینبى وصیت که در حفظ حجاب خود کوشا باشید چنان که آمده است «اى زن به تو از فاطمه این گونه خطاب است، ارزنده ترین زینت زن حفظ حجاب است». شما باید از دختر پیغمبر حضرت فاطمه(علیها السلام) پیروى کنید.
,منافقین خیال نکنند چون بسیجى مظلوم است هر غلطى که دلشان خواست مى توانند انجام دهند، باید بدانند که بسیجى به موقع شیر شهر هم مى شود، همان طور که شیر جبهه هاست.
,… اى پدر و مادر عزیزم، شما نیز در این دنیا خیلى به من محبت داشتید ولى من قدر آن ها را ندانستم، از شما مى خواهم که هر بدى اى که از من دیدید حلالم کنید که اگر به آه والدین مبتلا گردم خدا از من نمى گذرد.
,اى خواهران عزیزم، شما هم مثل خواهران دیگر شهدا باشید که نام خانواده ى شهید روى شماست و از شما مى خواهم که مرا حلال کنید، من نیز شما را شفاعت خواهم کرد و سلام شما را به ائمه ى اطهار(علیهم السلام)مى رسانم.
,انتهای پیام/ص
]
ارسال دیدگاه