رئیس هیئت مدیره انجمن پرورشدهندگان قارچ خوراکی:
تشخیص قارچ سمی از خوراکی بدون متخصص امکان پذیر نیست
رئیس هیئت مدیره انجمن پرورشدهندگان قارچ خوراکی گفت: هموطنان موقعی مراجعه به جنگل یا طبیعت از چیدن و مصرف قارچ ها خودرو خودارداری کنند، تشخیص قارچ سمی از خوراکی امکان پذیر نیست و توسط متخصصین امر این مسئله امکان پذیر است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از قرچک آنلاین; محمدحسن افشار رئیس هیئت مدیره انجمن پرورشدهندگان قارچ خوراکی صبح امروز در گفتوگو با خبرنگاران اظهار داشت: عدم بی اطلاعی هموطنان از قارچ ها سال گذشته منجر به فوت آنان شد و افرادی هم با جمع آوری قارچ ها و فروش آن به مسافران، که با مصرف قارچ ها وحشی و سمی دچار مسمومیت شداند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, قرچک آنلاین;, قرچک آنلاین;, قرچک آنلاین,وی گفت: امسال باجلسات مختلف با پرورش دهنده گان قارچ های خوراکی و با ایجاد کارگروه، دستورالعمل تهیه و در اختیار مدیران جهاد کشاورزی، منابع طبیعی، مکان های، رویشگاه قرار داده شد و هشدارهای از عدم چیدن قارچ ها خودرو وحشی داده شده است.
,افشار با اشاره به قارچ های وحشی و خودرو، بیان کرد: این گونه قارچ های خودرو اسپرشان از طریق پوست قابل جذب است و فرد مصرف کننده ظرف 48 الی 72 ساعت تلف خواهد شد وگونه دیگر این قارچ ها به کلیه و کبد حمله می کنندو ظرف یک مدت طولانی تری فرد مسموم فوت می شود.
,وی تاکید کرد: هموطنان موقعی مراجعه به جنگل یا طبیعت از چیدن و مصرف قارچ ها خودرو خودارداری کنند، تشخیص قارچ سمی از خوراکی امکان پذیر نیست و توسط متخصصین امر این مسئله امکان پذیر است.
,رئیس هیئت مدیره انجمن پرورشدهندگان قارچ خوراکی در پایان خاطرنشان کرد: تولید قارچ خوراکی در کشور توسط واحد های معتبر تولید می شود و 160 هزار تن قارچ در سال انجام می شود و هموطناناز مکان های عرضه قارچ با بسته بندی و مشخص دار تهیه شود و با خیال راحت این ماده حیاتی را استفاده تا مشکلی برای آنان پیش نیاید.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه