رئیس ستاد کل نیروهای مسلح:
بسیج امکانات نیروهای مسلح در مناطق سیل زده/تلاش برای کاهش آلام مردم
رئیس ستاد کل نیروهای مسلح گفت: تلاش می شود تا با بسیج امکانات نیروهای مسلح در مناطق سیل زده، بخشی از آلام مردم این مناطق کاهش یابد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سفیر افلاک سرلشکر محمد حسین باقری امروز شنبه در سفر به لرستان و بازدید از مناطق سیل زده در جمع خبرنگاران اظهار داشت: هدف از سفر به استان لرستان و بازدید از مناطق سیل زده این است که از نزدیک سطح مشکلات را ببینیم و بتوانیم در جهت خدمت به مردم و کاهش مشکلات در این مناطق تلاش کرد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سفیر افلاک,,
وی اضافه کرد: برای برطرف کردن مشکلات در مناطق سیل زده امکانات لازم نیروهای مسلح بسیج شده و همه نیروهای در تلاش هستند تا از آلام و مشکلات و مردم سیل زده در این مناطق کاسته شود.
,,
به گفته وی با همه توان در خدمت مردم سیل زده هستیم و همه تلاش خود را انجام می دهیم و لازم است به همه عزیزان سپاه، نیروی زمینی و ارتش که در این روزها جانانه به مردم سیل زده خدمت می کنند، خداقوت بگوییم.
,,
سرلشکر باقری تصریح کرد: وقتی در مناطق سیل زده حاضر می شویم با مردم صحبت می کنیم و با توکل به خدا و تلاش همه نیروها در خدمت مردم سیل زده برای تسریع در روند برطرف کردن مشکلاتشان هستیم.
,,
لازم به ذکر است که امروز صبح سرلشکر باقری به مناطق سیل زده پلدختر رفت و از نزدیک در جریان روند کمک و امدادرسانی در این منطقه قرار گرفت.
,,
همچنین شامگاه جمعه نیز سرلشکر باقری در نشست فرماندهی عملیات امدادرسانی نیروهای مسلح در لرستان، برنامه ها و تدابیر لازم را به فرماندهان عملیاتی ابلاغ کردند.
,,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه