۲۰۰۰ گونه قارچ وحشی، خطری بهاری در کمین مردم البرز

۲۰۰۰ گونه قارچ وحشی، خطری بهاری در کمین مردم البرز
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ساوجبلاغ با بیان اینکه در فصل بهار حدود دو هزار نوع قارچ وحشی در محیط طبیعی رشد می‌ کند گفت: از این تعداد فقط 64 نوع قابل خوردن است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از تیتریک، محمد رضا میرزایی روز شنبه از مردم خواست از چیدن و مصرف قارچ‌های خودروی حاشیه مزارع، مراتع و جنگل‌ ها جداً خودداری کنند.
 
وی گفت: با توجه به تغییرات فصلی و وجود شرایط مناسب برای رشد قارچ‌ های وحشی در فصل بهار حدود دو هزار گونه قارچ وحشی در محیط‌ های طبیعی رشد می‌کند که فقط 64 نوع از این موارد قابل خوردن و غیر سمی است.
 
میرزایی افزود: شناسایی قارچ‌های سمی از قارچ‌های خوراکی به دلیل شباهت برخی از این قارچ‌ها بسیار مشکل بوده و در صورت اشتباه در تشخیص و مصرف این گونه قارچ‌ها عواقب ناگواری در پی خواهد داشت.
 
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ساوجبلاغ اظهار داشت: دوگونه قارچ سمی به نام‌ های فرشته و کلاه مرگ شباهت بسیار زیادی به قارچ خوراکی دکمه‌ ای دارند و اغلب در طبیعت این روزهای بهاری بعد از بارندگی به وجود می‌ آیند، بسیار سمی و خطرناک بوده و تشخیص آنها مشکل است، همچنین مصرف آنها بعضا باعث مرگ خواهد شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, تیتریک,
,
,
,
,
,
,
 
,
 
,
 
انتهای پیام/
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه