آماده باش کامل دستگاه ها برای ورود موج سوم بارش ها به البرز

آماده باش کامل دستگاه ها برای ورود موج سوم بارش ها به البرز
استاندار البرز گفت: موج سوم بارش‌ ها در راه است و علی رغم اینکه البرز زیاد در معرض بارش شدید نیست، تمامی دستگاه‌ ها در آماده باش کامل قرار دارند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از تیتریک، عزیزاله شهبازی در دیدار نوروزی مدیران استان که پیش از ظهر شنبه 17 فروردین برگزار شد، ضمن تبریک سال نو و ابراز تاسف از حوادثی که به واسطه سیل در چندین استان کشور رخ داد، گفت: سال گذشته، کشور در سایه اتحاد و انسجام تمامی قوا و پیرو راهبردهای مقام معظم رهبری از فراز و نشیب های فراوانی گذشت.
 
وی افزود: مستکبران و معاندان نظام سال ۹۷ را سال سقوط نظام جمهوری اسلامی ایران می‌دانستند ولی از این برهه نیز با سربلندی و سرفرازی عبور کردیم.
 
شهبازی اظهار داشت: سال گذشته برخلاف دسیسه‌ها و پیش بینی‌های دشمنان، جشن چهل سالگی انقلاب اسلامی بسیار باشکوه برگزار شد.
 
وی با اشاره به حوادث اخیر و سیل در نقاط مختلف کشور، تصریح کرد: اکنون نیز مانند دوران دفاع مقدس تمامی نیروهای دولتی، نظامی و مردمی برای کمک به آسیب دیدگان بسیج شده‌اند.
 
استاندار البرز اضافه کرد: البرز نیز در این راستا علاوه بر اتخاذ تدابیر پیشگیرانه و مقابله‌ای برای مدیریت بحران احتمالی سیل، برای کمک رسانی به سیل زدگان سایر استان‌های شمالی و جنوبی کشور وارد عمل شده است.
 
وی گفت: موج سوم بارش‌ ها در راه است و علی رغم اینکه البرز زیاد در معرض بارش شدید نیست، تمامی دستگاه‌ ها در آماده باش کامل قرار دارند.
 
شهبازی با بیان اینکه امید است همچنان همدلی و اتحاد موجود در البرز ادامه داشته باشد، افزود: در این استان نیز با توجه به راهبردهای مقام معظم رهبری در جهت رونق تولید حرکت می‌کنیم.
 
وی عنوان کرد: در تعاقب تحقق اهداف شعار سال مبنی بر رونق تولید، رونق اشتغال، سرمایه گذاری، اقتصاد و... را خواهیم داشت.
 
استاندار البرز گفت: ابتدای سال کارگروه تخصصی تحقق شعار سال در البرز برگزار شده و دستورالعمل‌ های لازم در این رابطه در پنج محور اساسی به مدیران داده شد.
 
وی افزود: این کارگروه به جد فعالیت خود را ادامه می‌دهد و تشریح برنامه‌ها و اهداف آن طی تجمیع مصوبات کارگروه اعلام و اطلاع رسانی می‌شود.
 
شهبازی در خاتمه خاطرنشان کرد: از خدا می‌خواهیم که این با هم بودن‌ ها، اتحاد، همدلی‌ ها و... در البرز برای نیل به اهداف توسعه همه جانبه استان، استمرار یابد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, تیتریک,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
 
,
 
,
 
انتهای پیام/
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه