مدیرکل راه و شهرسازی مازندران خبر داد؛
کاهش 26 درصدی تلفات حوادث رانندگی در نوروز 98
مدیرکل راه و شهرسازی مازندران از کاهش 26 درصدی تلفات حوادث رانندگی مازندران در نوروز 98 خبر داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بلاغ، محمد نظری در گفت و گو با خبرنگار ما اظهار کرد: درکشور ما حمل و نقل زمینی به عنوان وجه غالب ارتباط تمامی نقاط جمعیتی ، بنادر و مبادی ورودی و خروجی کشور را با یکدیگر برقرار ساخته است. از طرفی تعداد خودروها ، حجم تردد و جابجایی بار و مسافر طی دو دهه اخیر افزایش چشمگیری داشته است. به همین لحاظ توسعه _ تعریض _ بهسازی و نگهداری خطوط حمل و نقل زمینی که قریب به 90 درصد بار و مسافر از طریق آن صورت می پذیرد امری اجتناب ناپذیر بوده و به عنوان فعالیتهای رایج در سطح راههای استان بصورت مستمر جریان دارند.
مدیرکل راه و شهرسازی استان با اشاره به کاهش 26 درصدی تلفات حوادث رانندگی در سطح محورهای این استان (درون و برون شهری) نسبت به سال گذشته خاطر نشان کرد: در حوزه ی درونشهری با کاهش 22 درصدی و در حوزه برونشهری و روستایی با کاهش 4 درصدی در تلفات ناشی از تصادفات رانندگی مواجه بودیم.
وی تصریح کرد: می توان با بکار گیری تمهیدات مهندسی کنترل و نظارت _ تبلیغات کافی _ اطلاع رسانی عمومی _ آموزش فراگیر _ راهنمایی و ارشاد و بعضا تادیب خاطیان گامی به سوی ارتقاء و اعتلای فرهنگ ایمنی و به تبع آن کاهش سوانح رانندگی برداریم.
نظری یادآور شد: تعداد و شدت تصادفات _ آمار مرگ و میر و جراحات ناشی از سوانح جاده ای در کشور وضعیت مطلوبی را نشان نمی دهد. این موضوع با توجه به خسارات جانی و مالی هنگفتی که از این ناحیه به پیکره جامعه تحمیل می گردد ایجاد عزمی ملی توسط تمامی عوامل دست اندرکار را طلب می نماید.
مدیرکل راه و شهرسازی استان با اشاره به اینکه تعداد کشته شدگان بر اثر تصادفات رانندگی در سال جدید به 30 تن رسیده است گفت: با افزایش تجهیزات پلیس دوربین های کنترل سرعت و حضور گسترده و به هنگام در سطح راه ها و همچنین حذف بریدگی های غیراستاندارد و ایجاد دوربرگردان های استاندارد و بهره گیری از توان همه دستگاه های مرتبط در جهت افزایش ایمنی و کاهش سوانح جاده ای گام های مثبتی برداشت.
انتهای پیام/
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]
ارسال دیدگاه