سرپرست پلیس راهور استان مرکزی اعلام کرد؛

کاهش ۵۰ درصدی تصادفات فوتی درون‌شهری در استان مرکزی

کاهش ۵۰ درصدی تصادفات فوتی درون‌شهری در استان مرکزی
سرپرست پلیس راهور استان مرکزی از کاهش ۵۰ درصدی جان‌باختگان حوادث رانندگی در طرح نوروزی امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته در این استان خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سرهنگ "سید علی حسینی" سرپرست پلیس راهور استان مرکزی در گفت‌وگو با خبرنگار پایگاه خبری دیار آفتاب؛ گفت: از ابتدای اجرای طرح ترافیکی نوروز ۹۸ میزان وقوع تصادفات در حوزه‌های شهری در حدود ۳۵ درصد کاهش داشته است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, دیار آفتاب,

حسینی با اشاره به جان باختن ۲ نفر در سوانح رانندگی در محدوده‌های شهری استان گفت:‌ میزان تصادفات فوتی تصادفات در استان در مدت‌زمان اجرای طرح نوروزی ۵۰ درصد و تعداد مجروحان ناشی از سوانح رانندگی نیز ۳۸ درصد کاهش داشته است.

,

وی ضمن تقدیر از همکاری مردم با پلیس راهور، از زحمات دستگاه‌های امدادی، خدماتی و اصحاب رسانه در نوروز امسال قدردانی و بیان کرد: در طرح نوروزی امسال تفاوت‌های محسوسی را ازلحاظ جوی ، رفتارهای ترافیکی و همچنین مدیریت و هدایت ترافیک شاهد بودیم که همگی در کاهش تلفات تصادفات رانندگی مؤثر بودند.

,

سرپرست پلیس راهور استان مرکزی اضافه کرد: برخلاف اینکه در اکثر روزهای نوروز شاهد بارش نزولات آسمانی در شهرهای استان بودیم اما با استفاده از همه‌ی ظرفیت‌های درون و برون‌سازمانی و تدابیر اجرایی پلیس استان و تلاش تمامی همکاران، این مهم حاصل‌شده است.

,

وی در پایان اظهار امیدواری کرد که تا پایان سال ۹۸ روند کاهشی تصادفات رانندگی تداوم داشته باشد.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه