در کمتر از 24 ساعت؛
سارق نقره فروشی در میاندوآب دستگیر شد
فرمانده انتظامی میاندوآب گفت: سارق مغازه نقره فروشی در میاندوآب، با تلاش ماموران انتظامی این شهرستان در کمتر از ۲۴ ساعت شناسایی و دستگیر شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سرهنگ حسن شیخ نژاد در گفت و گو با خبرنگار اروم نیوز اظهار کرد: به دنبال تماس مردم با مرکز فوریت های پلیسی ۱۱۰ مبنی بر سرقت از یک نقره فروشی در میاندوآب ، موضوع در دستور کار پلیس قرار گرفت و ماموران فرماندهی میاندوآب اقدامات گستردهای را جهت شناسایی سارق یا سارقان انجام دادند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اروم نیوز,فرمانده انتظامی میاندوآب افزود: پس از تحقیقات انجام گرفته و اقدامات پلیس در کمتر از ۲۴ ساعت، سارق و مالخر مغازه نقره فروشی سرقتی را در میاندوآب شناسایی و دستگیر کردند.
,وی گفت: این سارق به مقر پلیس انتقال و به سرقت ۵۱ عدد النگو و دستبند نقره از مغازه نقره فروشی به ارزش تقریبی ۴۵۰ میلیون ریال اعتراف کرد.
,شیخ نژاد با اشاره به دستگیری یک نفر سارق و یک نفر مالخر در این زمینه، تصریح کرد: اموال مسروقه نیز عینا کشف و تحویل مالباخته گردید.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه