فرمانده نیروی زمینی ارتش در گفت وگو با سفیرافلاک؛

سربازان آمریکایی دیگر در هیچ جای جهان احساس امنیت نخواهند کرد

سربازان آمریکایی دیگر در هیچ جای جهان احساس امنیت نخواهند کرد
فرمانده نیروی زمینی ارتش با اشاره به اقدام خصمانه آمریکا گفت: مجلس، نیروهای آمریکا را به عنوان تروریست تصویب کرد و نیروهای آمریکایی بدانند جانشان در هیچ جای دنیا در امان نیست.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ امیر کیومرث حیدری در مراسم بهره برداری از پل هفت تیر پلدختر در گفت و گو با  سفیر افلاک  با اشاره به اقدام خصمانه آمریکا اظهار داشت: از اول گفته ایم مرگ بر آمریکا و این که آمریکا هیچ غلطی نمی تواند بکند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سفیر افلاک,

 

,

وی اضافه کرد: سالهاست آمریکا با ما دشمنی داشته اما این بار به شکلی دیگر حماقت خود را نشان داده و حالا که حماقت کرده جوابش را هم گرفت و مجلس ما نیروهای آمریکا را به عنوان تروریست تصویب کردند.

,

 

,

به گفته وی نیروهای آمریکایی بدانند جانشان در هیچ جای دنیا در امان نیست.

,

 

,

لازم به ذکر است پل هفت تیر پلدختر که بر اثر سیل تخریب شده بود ، نیروهای ارتشی ظرف 48 ساعت پل موقت را در این منطقه راه اندازی کردند.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه