اعزام تیم بسیج جامعه پزشکی به منطقه بزنوید الیگودرز+ تصاویر
مسئول سازمان بسیج جامعه پزشکی لرستان گفت: تیم پزشکی بسیج جامعه پزشکی لرستان به وسیله بالگرد به مناطق فاقد دسترسی بزنوید شهرستان الیگودرز اعزام شدند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا سرهنگ دوم عبدالوحید ملک آرا در گفتوگو با سفیرافلاک اظهارداشت: به همت کانون بسیج جامعه پزشکی و شبکه بهداشت ودرمان الیگودرز و اورژانس هوایی، تیم پزشکی به مناطق سیل زده روستای چالشیر از توابع پرچل بزنوید شهرستان الیگودرز به وسیله یک فروند بالگرد اعزام شدند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, , سفیرافلاک,,
وی افزود: این تیم های پزشکی که شامل پزشک عمومی، ماما، پرستار، کارشناس مبارزه با بیماری ها و دارویار همراه با وسایل و تجهیزات پزشکی مورد نیاز، تیم را به مدت یک روز برای ارائه خدمات بهتر به مردم این منطقه همراهی کردند.
,,
ملک آرا بابیان اینکه در این اعزام که در بخشهای عمومی، مامایی، بهداشتی و خدماتی ارائه خدمت می کنند،گفت: خدماتی که در این اعزام ارائه میشود شامل ویزیت رایگان همراه با دارو،مشاوره و نمونه گیری آب روستا بهصورت رایگان است.
,,







, ,
, ,
, ,
, ,
, ,
, ,
, انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه