logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

سرپرست بیمارستان امام فریدونکنار مطرح کرد؛

کمبود پزشک عمومی مهم‌ترین چالش بیمارستان فریدونکنار/ وضعیت بهره‌برداری از کلینیک بیمارستان مشخص نیست

کمبود پزشک عمومی مهم‌ترین چالش بیمارستان فریدونکنار/ وضعیت بهره‌برداری از کلینیک بیمارستان مشخص نیست
سرپرست بیمارستان امام خمینی(ره) فریدونکنار با اشاره به اینکه کمبود پزشک عمومی مهمترین چالش بیمارستان این شهرستان است گفت: وضعیت بهره‌برداری از کلینیک بیمارستان مشخص نیست.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بلاغ، محمدحسن ساتری در گفت‌وگو با خبرنگار بلاغ اظهار کرد: یکی از چالش‌های اساسی این بیمارستان کمبود پزشک عمومی است که این امر مشکلات فراوانی را هم برای بیماران، پزشکان و پرسنل بیمارستان فریدونکنار به وجود آورده است.
 
وی با اشاره به اینکه درخواست‌های متعددی برای برطرف شدن کمبودهای بیمارستان امام فریدونکنار به دانشگاه علوم پزشکی ارائه شده است خاطرنشان کرد: نداشتن دستگاه‌های لاپاراسکوپ، رادیولوژی دیجیتال و سی تی اسکن با اسلایس بالا بخش دیگری از کمبودهای این بیمارستان است.
 
سرپرست بیمارستان امام خمینی(ره) فریدونکنار با بیان وضعیت کلینیک ویژه بیمارستان تصریح کرد: در حالی که نزدیک به دو سال از افتتاح ساختمان کلینیک ویژه بیمارستان گذشته اما با توجه به عدم اختصاص تجهیزات هنوز به بهره‌برداری نرسیده است.
 
ساتری یادآور شد: با توجه به اینکه از خرداد ماه تمامی سیستم نسخه نویسی کامپیوتری می‌شود نیاز است برای این کلینیک تجهیزات کافی اختصاص پیدا کند اما به خاطر کمبود بودجه هنوز وضعیت بهره‌برداری از این کلینیک مشخص نیست.
 
وی درخصوص مشکل چندین ساله نوبت‌دهی بیمارستان به بیماران گفت: زیرساخت نوبت‌دهی تلفنی و اینترنتی در بیمارستان آماده است اما هنوز مجوز این کار از سوی دانشگاه علوم پزشکی به بیمارستان داده نشده است و البته بعید به نظر می‌رسد که این مشکل با شیوه مورد نظر برطرف شود چراکه بسیاری از بیماران سالخورده هستند و به خاطر عدم آشنایی با ابزارهای جدید خودشان می‌توانند موجب مشکلات بعدی شوند.
 
سرپرست بیمارستان امام خمینی(ره) فریدونکنار با اشاره به ویزیت بیماران در ایام نوروز، عنوان کرد: در ایام نوروز و از تاریخ ۲۸ اسفند ۹۷ تا ۱۶ فروردین ۹۸ سه هزار و ۴۹۶ نفر بیمار در اورژانس بیمارستان امام فریدونکنار ویزیت شدند و در حالی که در این مدت نسبت به ماه‌های قبل هزار نفر در این بیمارستان بیشتر ویزیت شدند اما امکانات در حد همان ماه‌های قبلی بوده است.
 
ساتری اظهار کرد: هزار و ۸۷۳ بیمار در ایام نوروز به صورت سرپایی در بیمارستان امام خمینی(ره) فریدونکنار خدمات پرستاری دریافت کردند.
 
وی با اشاره به بیماران تصادفی پذیرش شده، تصریح کرد: در ایام نوروز تعداد ۶۲ نفر از مصدومان که در تصادفات دچار آسیب شده بودند برای درمان به این بیمارستان منتقل شدند.
 
سرپرست بیمارستان امام خمینی(ره) فریدونکنار یادآور شد: پزشکان این بیمارستان در تعطیلات نوروزی ۴۵ جراحی، ۷ سزارین و ۴ مورد زایمان طبیعی را انجام داده‌اند.
 
ساتری افزود: فوتی ناشی از سایر بیماری‌ها در بخش اورژانس و دیگر بخش‌های بیمارستان امام خمین (ره) فریدونکنار ۱۴مورد بوده است.
 
وی اظهار کرد: ۴۳۹ مسافر در ایام نوروز به این بیمارستان مراجعه و مورد ویزیت پزشکان قرار گرفته و همچنین ۲۳ مسافر بستری شدند.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه