۶ میلیارد ریال گوشی و لباس قاچاق در آزادراه کرج-تهران کشف شد

۶ میلیارد ریال گوشی و لباس قاچاق در آزادراه کرج-تهران کشف شد
فرمانده انتظامی استان البرز از توقیف یک دستگاه اتوبوس حامل کالای قاچاق در آزاد راه تهران _ کرج و کشف شش میلیارد ریال پوشاک و گوشی تلفن همراه خبرداد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از تیتریک، سردار عباسعلی محمدیان روز چهارشنبه گفت: ماموران پلیس آگاهی در پی پایش و رصد محورهای مواصلاتی استان البرز برای جلوگیری از ورود کالای قاچاق، به یک دستگاه اتوبوس در محدوده آزادراه تهران - کرج مشکوک و موضوع را به صورت ویژه در دستورکار قرار دادند.
 
وی افزود: با پیگیری و کار اطلاعاتی بیشتر، خودرو متوقف و پس از بازدید از بار آن مشخص شد که تمام کالاهای بار شده بدون بارنامه و فاقد مدارک گمرکی است.
 
سردارمحمدیان اظهار داشت: از خودروی توقیف شده 97 دستگاه گوشی تلفن همراه و مقادیر زیادی پوشاک کشف شد.
 
رئیس پلیس البرز در خاتمه با اشاره به اینکه در این زمینه دو نفر دستگیر شدند و تحقیقات ادامه دارد، تصریح کرد: اجرای طرح ملی مقابله با کالای قاچاق و قاچاق کالا به صورت ویژه در این استان درحال اجرا است.
 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, تیتریک,
,
,
,
,
,
,
,
 
,
 
,
انتهای پیام/
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه