مدیر جهاد کشاورزی بروجرد:
هفت مورد ساخت و ساز غیر مجاز در بروجرد تخریب شد
مدیر جهاد کشاورزی بروجرد گفت: هفت مورد ساخت و ساز غیر مجاز طی یکماه گذشته در بروجرد تخریب شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ عزت اله نباتی در گفت و گو با سفیر افلاک اظهار داشت: ساخت و سازهای غیر مجاز در برخی از مناطق بروجرد خصوصا در گلدشت و نظام آباد افزایش یافته و جهاد کشاورزی به همراه سایر دستگاه های متولی بعد از بررسی اقدام به تخریب ساخت و سازهای غیر مجاز می کند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سفیر افلاک,وی اضافه کرد: طی یکماه گذشته هفت مورد ساخت و ساز غیر مجاز که در مناطق گلدشت، نظام آباد و بندیزه بود با حکم قضایی تخریب شدند.
, وی اضافه کرد: طی یکماه گذشته هفت مورد ساخت و ساز غیر مجاز که در مناطق گلدشت، نظام آباد و بندیزه بود با حکم قضایی تخریب شدند.,نباتی تصریح کرد: همچنین سال گذشته 19 مورد ساخت و ساز غیر مجاز به مساحت 11 هزار و 870 متر مربع تخریب شد.
, نباتی تصریح کرد: همچنین سال گذشته 19 مورد ساخت و ساز غیر مجاز به مساحت 11 هزار و 870 متر مربع تخریب شد.,به گفته وی بیشتر سودجویان ساخت و سازهای غیر مجاز را در مناطق گردشگری انجام می دهند که این کار تخلف است و در صورت مشاهده ساخت و سازها بدون داشتن مجوز تخریب صورت می گیرد.
, به گفته وی بیشتر سودجویان ساخت و سازهای غیر مجاز را در مناطق گردشگری انجام می دهند که این کار تخلف است و در صورت مشاهده ساخت و سازها بدون داشتن مجوز تخریب صورت می گیرد.,انتهای پیام/
, انتهای پیام/]
ارسال دیدگاه