رئیس مجمع جهادگران بسیجی استان:

حضور4000 جهادگر بسیجی در مناطق سیل زده لرستان

حضور4000 جهادگر بسیجی در مناطق سیل زده لرستان
رئیس مجمع جهادگران بسیجی استان لرستان گفت:120 گروه جهادی شامل 4000 نفر بطور هدفمند و برنامه ریزی شده برای کمک به مردم سیل زده وارد شدند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا ضرغام پرنیان در گفت و گو با سفیرافلاک پیرامون نظم حاکم بر ورود و خروج جهادگران مجمع در مناطق سیل زده اظهارداشت: مجمع جهادگران استان در کنار تمام قرارگاه ها و پایگاه های امدادی بصورت خودجوش عمل کرد در ابتدای کار امر اطلاع رسانی در کانال های جهادگران و مجمع جهادی کشور انجام شد و گروه های جهادی برای اعزام ثبت نام شدند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سفیرافلاک,

 

,

وی با بیان این که 4000 جهادگر بسیجی در مناطق سیل زده حضور یافتند، افزود: در روزهای ابتدایی در پلدختر خیلی مکانی برای اسکان این سیل عظیم نیروی جهادی وجود نداشت لذا ما بطور هدفمند بیش از 120 گروه جهادی کاملاً مجهز را برای امداد در زمینه های گوناگون همچون فرهنگی، عمرانی و روانشناسی و... وارد پلدختر کردیم.

,

 

,

رئیس مجمع جهادگران بسیجی استان لرستان در رابطه با اقسام خدمات جهادگران در مناطق سیل زده گفت: لایروبی، پاکسازی گل و لای، شستن فرش ها، راه اندازی کارواش های سیار، برگزاری جشن ها و برنامه های روانشناسی برای کودکان و نوجوانان و شناسایی مددجویان کمیته امداد را از جمله فعالیت جهادگران در این مناطق بوده است.

,

 

,

 وی با بیان این که برخی گروه های جهادی در فهرست انتظار هستند، تأکید کرد: به همت تیم های جهادی فنی 2هزار وسیله برقی مردمان در شهر سیل زده تعمیر شده است و در حال حاضر60 گروه جهادی برای امورات عمرانی آماده اند و تا هنگامه شروع ساخت و ساز برنامه های فرهنگی هم ادامه دارد.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه