مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری اردبیل:

ورود دام بدون پراونه به مراتع استان اردبیل ممنوع است

ورود دام بدون پراونه به مراتع استان اردبیل ممنوع است
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان اردبیل گفت: ورود دام به مراتع بدون پروانه مرتع‌داری جرم محسوب می‌شود و با متخلفان برخورد می‌شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانابه نقل از سبلان‌ما،شهامت هدایت، پیش از ظهرامروز در حاشیه بازدید ازمراتع استان اظهارداشت: براساس بررسی‌هایی که توسط کارشناسان منابع طبیعی استان انجام شده ۲۰ خردادماه تاریخ ورود دام به مراتع ییلاقی اردبیل تعیین شده تا از تخریب مراتع جلوگیری شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سبلان‌ما,

وی افزود: انتظار می‌رود عشایر استان به تاریخ تعیین شده توجه داشته و در راستای جلوگیری از تخریب مراتع ییلاقی و بهره‌برداری اصولی از این مراتع از کوچ زودهنگام خودداری کنند.

,

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان اردبیل با بیان اینکه ورود دام به مراتع بدون پروانه مرتع‌داری و یا ورود دام بیشتر از تعداد تعیین شده در پروانه مرتع‌داری جرم محسوب می‌شود، گفت: براساس قانون متخلفان در این حوزه از طریق مراجع قضایی مربوطه تحت پیگرد قانونی قرار می‌گیرند.

,

هدایت بیان کرد: براساس قوانین و مقررات موجود در این حوزه پروانه مرتع‌داری عشایر استان باید برای امسال تمدید شده و همراه آن‌ها باشد تا در هنگام استفاده از مراتع و در صورت لزوم پروانه مرتع‌داری و یا سند قرارداد اجرای طرح به مأموران حفاظتی ارائه دهند.

,

انتهای پیام

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه