دادستان اردبیل:

سرمایه گذران بخش گردشگری حمایت ویژه می شوند

سرمایه گذران بخش گردشگری حمایت ویژه می شوند
دادستان اردبیل در بازدید از پروژه پل معلق شیشه‌ای هیر از حمایت ویژه از سرمایه گذاری در بخش گردشگری در سطح استان اردبیل خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سبلان‌ما،ناصر عتباتی ظهر امروز در بازدید از پروژه پل معلق شیشه‌ای هیر از حمایت ویژه از سرمایه گذاری در بخش گردشگری در سطح استان اردبیل خبر داد و اظهار داشت: ظرفیت‌های خوبی در سطح استان وجود دارد که توجه به این ظرفیت‌ها می‌تواند باعث رونق گردشگری و به تبع آن رونق اقتصادی در استان شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سبلان‌ما,

وی افزود: تمهیدات ویژه‌ای برای استقبال و پذیرایی از گردشگران خارجی در استان اردبیل شروع شده است که این روند باید تسریع شود.

,

دادستان عمومی و انقلاب استان اردبیل تصریح کرد: زحمات زیادی برای احداث مجموعه پل معلق شیشه‌ای هیر انجام گرفته است و همچنین اقدامات خوبی نیز برای رفع مشکلات پیش روی این مجموعه با دستگاه‌های مرتبط انجام گرفته است.

,

عتباتی بیان داشت: گردشگری می‌تواند فرصت مناسبی برای ایجاد رونق اقتصادی در استان باشد که لازم است در این خصوص با برنامه ریزی عمل شود.

,

وی اضافه کرد: با توجه به تحمیل تحریم‌های ناجوانمردانه توجه به رونق تولید در حوزه گردشگری می‌تواند با ایجاد زیرساخت‌ها و حمایت از بخش خصوصی انجام گیرد که در نهایت می‌تواند باعث ایجاد اشتغال و رونق اقتصادی در منطقه و استان شود.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه