همزمان با سال رونق تولید؛
کارخانه تولید شمشهای فولادی درسیرجان افتتاح شد
همزمان با سال رونق تولید ، کارخانه تولید شمش های فولادی عصر گذشته در سیرجان افتتاح شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از راه آرمان; همزمان با سال رونق تولید ، کارخانه تولید شمش های فولادی عصر گذشته در سیرجان افتتاح شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, راه آرمان,در افتتاح این کارخانه علی عباسلو مدیر عامل کارخانه فولاد سیرجان گفت: امروز ۱۰۰ تن تولید را در مرحله افتتاح داشتیم و این کارخانه قادر است در سال یک میلیون و ۲۰۰ هزارتن شمش فولاد تولید و به ظرفیت فولاد کشور بیفزاید.
,وی از کارشکنیهای شرکتهای خارجی با توجه به اعمال تحریمها گفت: شرکت های خارجی حتی حاضر نمیشدند جواب تماسهای مارا بدهند، اما شرایط به گونهای شد که تلاش و کاردانی مهندسین داخلی و بومی و استفاده ار ظرفیتها و توان داخل با کمک مهندسین داخلی و کارگران سخت کوش حوزه فولاد توانستیم این کارخانه را به تولید برسانیم و امروز با صدای بلند اعلام کنیم سیرجان شهر فولادی شد.
,عباسلو افزود: با افتتاح این کارخانه ۲ هزار نفربه کار مشغول شدند که ۵۰۰ نفر به صورت مستقیم و ۱۵۰۰ نفر غیرمستقیم فعالیت دارد و کارگران شعار ما می توانیم را عملی کردند.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه