اجرای طرح ارتقاء امنیت اجتماعی در شهرستان سامان
فرمانده انتظامی شهرستان سامان گفت: در عملیات ماموران این فرماندهی سارقی با هشت فقره سرقت دستگیر و یک دستگاه موتورسیکلت 250 سی سی غیر مجاز نیز توقیف شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سرهنگ"علی تابش فرد" فرمانده انتظامی شهرستان سامان در گفتگو با خبرنگار جهانبین نیوز ؛ در تشریح جزئیات این خبر گفت: برای پیگیری مطالبات مردمی و پاکسازی مناطق آلوده با اخذ مجوز قضائی طرح ارتقاء امنیت اجتماعی در این شهرستان به مرحله اجرا گذاشته شد.
وی افزود: با اعزام چند اکیپ گشت محسوس و نامحسوس به مناطق مختلف شهرستان یک سارق وسایل خودرو دستگیر و هشت عدد باطری خودرو کشف شد.
این مقام انتظامی ادامه داد: همچنین در یکی از مناطق اطراف شهرسامان یک دستگاه موتورسیکلت 250 سی سی غیر مجاز که راکب آن اقدام به ایجاد مزاحمت برای شهروندان و تولید صدای ناهنجار کرده بود، توقیف شد.
سرهنگ" تابش فرد"در پایان با اشاره به معرفی متهمان به مراجع قضائی گفت: در سال جاری برای برآورده کردن مطالبات شهروندان، طرح اتقاء امنیت اجتماعی توسط پلیس شهرستان سامان قاطعانه دنبال می شود.
انتهای پیام/
,
,
,
,
,
,
,
,
]
ارسال دیدگاه