logo
یک‌شنبه 26 مهر 1405 | یکشنبه 18 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. ضیافت چوب و خیال در قلب پایتخت؛ آنچه در جشنواره تئاتر عروسکی خواهیم دید
  2. طنین سازها فراتر از پایتخت؛ از غوغای شیراز تا صحنه‌گردانی در ۴۰ شهر
  3. فرانسه با صدای آزادی، آزادی را خفه کرده است/ عدالت جویی نسل نو دامن دولتمردان فرانسوی را گرفته است
  4. "علی اف" صحنه گردان نمایش های صهیونیستی/ هراس دولت باکو از جمعیت ۹۷ درصدی مسلمان این کشور!
  5. نفس بیماران زیر بار گرانی دارو؛ وزارت بهداشت برای کاهش هزینه درمان چه کرده است؟
  6. نتانیاهو برای به‌تعویق‌انداختن انتخابات به دنبال راه‌اندازی جنگ است/ روابط ترامپ و نتانیاهو مانند گذشته نیست
  7. "اخلاقی" با رأی بالا به عنوان وزیر دفاع انتخاب خواهد شد
  8. عاقبت سرپیچی کشتی‌ها از مقررات ایرانی تنگه هرمز سوختن است
  9. از خروش مجید مجیدی علیه جنایات غرب تا غفلت لاله مرزبان در ونیز
  10. به نام سوارکاری، به کام اسپانسرها و اینفلوئنسرها!/ وقتی یک مسابقه ورزشی جولانگاه بلاگرها شد
  11. شکاف عمیق در گیشه سینما؛ جولان کمدی‌های میلیاردی
  12. سکوت مجامع بین الملل در برابر سرکوب‌ حجاب در باکو نشانه استاندارهای دوگانه غرب است/ پایه های حکومت "علی اف" به زودی خواهد شکست
  13. اعتراف "اوباما" به خباثت مذاکراتی آمریکا/ غربگراها همچنان در پی سیاست تسلیم!
  14. انتخابات زیر سایه جنگ؛ قمار نظامی ترامپ و نتانیاهو چه هزینه‌ای دارد؟
  15. آمریکا با وارونه‌نمایی واقعیت‌ها به دنبال پیروزی در جنگ روایت‌ها است
  16. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  17. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  18. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  19. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  20. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟

استقلال شفر و پسرش را جریمه کرد

استقلال شفر و پسرش را جریمه کرد
باشگاه استقلال به رفتار روز گذشته سرمربی پیشین خود واکنش نشان داد و او را جریمه کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ روز گذشته (دوشنبه) از سوی مسئولان باشگاه استقلال فعالیت وینفرد شفر به همراه ساشا پسرش به حالت تعلیق درآمد. پس از اعلام این موضوع از سوی باشگاه استقلال، شفر و ساشا همزمان با تمرین آبی‌پوشان در مجموعه نفت تهرانسر حضور یافتند و اقدام به فیلمبردای کردند تا برخی‌ها این کار را جمع کردن مدرک از سوی شفر برای پیگیری مطالباتش اعلام کنند. فیلم حضور شفر در تمرین بازتاب زیادی در رسانه‌های داخلی و خارجی داشت تا باشگاه استقلال با انتقاد زیادی روبه‌رو شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
 
,
پیگیری‌ها نشان می‌دهد که موضوع عدم حضور وینفرد شفر و پسرش در تمرین استقلال از سوی مدیر رسانه‌ای تیم، ساعت ۱۲:۳۰ روز گذشته از طریق واتس آپ به آنها اطلاع داده شد و آنها نامه باشگاه را مشاهده کرده بودند. شفر اما اعلام می‌کند که نامه‌ای به او داده نشده است. باشگاه استقلال ساعت ۱۲:۴۰ روز گذشته از طریق راننده شفر نامه را به این مربی رسانده و این در حالی است که تمرین استقلال از ساعت ۱۳:۴۵ آغاز شد. با این حال شفر با عصبانیت از راننده خود خواسته که او را به محل تمرین برساند. با وجود توضیح راننده، مرد آلمانی با کوبیدن در ماشین از او می‌خواهد هر طور شده به محل تمرین برود.
,
 
,
در نامه باشگاه استقلال به شفر اعلام شده که فعایت او به عنوان مربی در استقلال به حالت تعلیق درآمده و هفته بعد به باشگاه مراجعه کند تا در مورد شرایط همکاری یا عدم همکاری صحبت شود. باشگاه استقلال اعتقاد دارد که شفر و پسرش ظاهراً طبق صحبت‌های اطرافیانش مبنی بر اینکه مانوئل ژوزه سرمربی پرتغالی پیشین پرسپولیس با حضور در تمرین سرخ‌پوشان اقدام به فیلمبرداری کرده تا بتواند به مطالباتش برسد، در محل تمرین حضور یافته و اقدام به فیلمبرداری می‌کنند، غافل از اینکه به ژوزه نامه‌ای داده نشده بود.
,
 
,
باشگاه استقلال معتقد است که شفر مشاور خوبی نداشته و با این اقدام تصویری بد از استقلال و فوتبال ایران را نشان داده است. باشگاه استقلال به خاطر رفتار روز گذشته شفر، او را جریمه کرده و نامه جریمه را به او داده است. باشگاه استقلال به شفر اعلام کرده که با علم بر اینکه می‌دانسته نباید در تمرین شرکت کند، به صورت عمدی فیلمبرداری کرده تا فضای بدی از باشگاه و فوتبال ایران بسازد و هواداران و رسانه‌ها علیه باشگاه تحریک شده و باشگاه را به عدم حرفه‌ای‌گری و آشنا بودن به قوانین متهم کنند.
,
 
,
منبع: تسنیم
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه