اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

تخت روانچی:

تلاش آمریکا برای سوءاستفاده از قطعنامه ۲۲۳۱ به جایی نمی‌رسد

تلاش آمریکا برای سوءاستفاده از قطعنامه ۲۲۳۱ به جایی نمی‌رسد
سفیر ایران در سازمان ملل گفت: ایران از موضع خود کوتاه نمی‌آید و بحث موشکی بحث دفاع ملی ماست و اصلاً قابل مذاکره نیست و به هیچ وجه با قطعنامه ۲۲۳۱ مغایرتی ندارد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مجید تخت روانچی سفیر ایران در سازمان ملل طی گفتگویی با خبرگزاری صداوسیما با اشاره به تلاش‌های امریکا برای متهم کردن ایران به نقض قطعنامه ۲۲۳۱ گفت: یکی از مقامات وزارت خارجه امریکا در نیویورک با اعضای شورای امنیت و دبیرخانه سازمان ملل درباره فعالیت‌های موشک بالستیک ایران صحبت کرده و آنها تلاش دارند یک فضای منفی علیه فعالیت‌های موشکی ایران در سازمان ملل بسازند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

وی افزود: مواضع ما بسیار روشن است و موشک‌های ما به هیچ وجه در چارچوب قطعنامه ۲۲۳۱ نمی گنجد.

,

سفیر و نماینده دائم ایران با یادآوری قطعنامه ۲۲۳۱ که خود دولت امریکا و سایر اعضای برجام در تهیه آن نقش داشتند به درخواست برای نساختن موشک‌هایی که طراحی شده برای حمل سلاح هسته‌ای باشند اشاره کرد و افزود: روشن و واضح است و ما بارها اعلام کرده ایم که موشک‌های ایران برای این منظور طراحی نشده اند.

,

تخت روانچی گفت: آمریکایی‌ها به جای اینکه توضیح بدهند چرا اصلاً از برجام خارج شده‌اند و توضیح بدهند چرا قطعنامه ۲۲۳۱ را نقض می‌کنند آن هم در حالیکه برجام خود بخشی از قطعنامه ۲۲۳۱ است و بگویند چرا با خروج خود از برجام قطعنامه ۲۲۳۱ را نقض کرده‌اند آنطور که از بیانیه وزارت خارجه‌شان برای سفر مقام امریکایی به نیویورک منتشر شد، مشخص است هیچ اشاره‌ای به برجام و قطعنامه ۲۲۳۱ نمی‌کند و این یعنی آنها به دنبال سوءاستفاده از موقعیتی هستند که انشاالله به جایی نخواهند رسید.

,

سفیر ایران در سازمان ملل تاکید کرد: موضع ما کاملاً روشن است و آن را به اعضای مختلف شورای امنیت منتقل کرده ایم و با آنها در تماس هستیم و خواهیم بود.

,

تخت روانچی یادآور شد: ایران از موضع خود کوتاه نمی‌آید و بحث موشکی بحث دفاع ملی ماست و اصلاً قابل مذاکره نیست و به هیچ وجه با قطعنامه ۲۲۳۱ مغایرتی ندارد. فعالیت‌های صلح آمیز هسته‌ای ۱۴ گزارش آژانس انرژی هسته‌ای را در تأیید خود همراه دارد و به هیچ وجه این بحث‌های آمریکا مسموع نیست.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه